Estetik ameliyatı sonrası hayatı kâbusa döndü: Dikişleri patladı göğüsleri düştü

Estetik ameliyatı sonrası hayatı kâbusa döndü: Dikişleri patladı göğüsleri düştü
İstanbul’da estetik ameliyatı olan Azeri uyruklu genç kadının hayatı kabusa döndü.

Azeri uyruklu A.H., vücudunda birden fazla operasyon yaptırmaya karar verdi, Şişli’de bulanan bir klinikte liposaction ve meme küçültme, dikleştirme ameliyatı için gün aldı.

Sabah'ta yer alan habere göre karnındaki yağları alınan ve göğüsleri 3 beden küçülen kadına, doktor T. tarafından ameliyatın çok başarılı geçtiğini söylendi. Ameliyat sonrası odaya çıkarılan kadının iddiaya göre ağrıları giderek artmaya başladı.

640xauto-1-1694411668-441.jpeg

DİKİŞLERİ İLTİHAP KAPTI GÖĞÜSLERİ DÜŞTÜ

Ağrı kesicilerle uyumaya çalışan kadına, bu durumun normal olduğu ve ağrıların azalacağı söylenerek taburcu edildi. Yine iddiaya göre kadının ağrıları azalmadığı gibi giderek artmaya başladı. Genç kadının vücudundaki dikişler patladı, karın altı dikişleri iltihap kaptı ve göğüsleri ise düştü.

Yeniden hastaneye başvuran kadına tedavi uygulansan da vücudundaki morarmalar ve göğüsleri nedeniyle yeniden ameliyat olması gerektiği söylendi.

5-001.jpg

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Doktorun özensiz davranması nedeniyle günlerce ağrı çeken, göğüslerinin ise istediği beden olmadığını gördü. Bununla birlikte savcılığa başvuran kadın, doktorun kendisini yaraladığını, ameliyat nedeniyle vücudunda kalıcı dikiş izleri ve hasarlar olduğunu, yeniden ameliyat olması gerektiğini ileri sürerek şikayetçi oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar