Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş cinayetinde flaş gelişme!

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş cinayetinde flaş gelişme!
Ülkü Ocakları'nın eski Genel Başkanı Sinan Ateş'in dün Ankara Çankaya’daki bir apartmandan çıktığı sırada motosikletli saldırganın açtığı ateşle öldürülmüştü. Yaşanan olayda 3 kişi gözaltına alındı. Ankara Valiliği'nden yapılan açıklama göre; yakalananlardan birisinin cinayetin faili olduğu değerlendiriliyordu.

SİNAN ATEŞ CİNAYETİNDE FLAŞ GELİŞME!

Ülkü Ocakları''nın eski Genel Başkanı Sinan Ateş''in öldürülmesiyle ilgili 3 kişi gözaltına alınırken, konuyla ilgili Ankara Valiliği''nden bir açıklama yapıldı. Açıklamaya göre; gözaltına alınanlardan birinin cinayetin faili olduğu değerlendiriliyordu.

Sinan Ateş, Devlet Bahçeli’nin talimatıyla 2019 yılında Ülkü Ocakları Genel Başkanı olmuştu. 2020’de ise Devlet Bahçeli’nin isteğiyle genel başkanlıktan istifa etmiş, Hacettepe Üniversitesi Tarih Bölümü’nde öğretim üyesi olarak görev yaptığı öğrenildi.

Sinan Ateş, öldürülmesinden bir gün önce İYİ Parti’nin kuruluş sürecinde Meral Akşener’den yana tavır alan Mahmut Korkmaz ve İbrahim Sungur ile çekilen bir fotoğrafını paylaşmıştı. Bu paylaşımdan sonra İYİ Parti’ye yakınlaştığı iddiaları üzerine Sinan Ateş “Yine ülkücülere ve MHP’lilere itibar suikastı peşindeler. Bizim tavrımız da duruşumuz da nettir. Yetiştiğimiz Ocak Ülkü Ocakları, partimiz MHP’dir” demişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar