Eski kocasıyla pozu çok konuşulmuştu! Zeynep Bastık’tan açıklama geldi

Eski kocasıyla pozu çok konuşulmuştu! Zeynep Bastık’tan açıklama geldi
Sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Zeynep Bastık, eski eşi Tolga Akış ile verdiği pozu çok konuşulmuştu. Ünlü şarkıcı ilk kez neden ayrıldığına dair açıklamada bulundu.

Önceki akşam yeni çıkaracağı şarkısı için dostlarıyla yemekte buluşan Zeynep Bastık girişte basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Tolga Akış, Zeynep Bastık ile görüşüyor olması ve aralarındaki arkadaşlık hakkında, "Bizim ilişkimiz zaten yavaş yavaş dostluğa doğru ilerliyor ve o hale geldi diye biz ayrılık kararı aldık. Dolayısıyla dostluğumuzu kaybetmemiz için bir sebep yok. İkimiz de birbirimizi çok seviyoruz. Birbirimizin yeteneğine de bence çok güveniyoruz o yüzden dostluğumuz gayet iyi yürüyor" ifadelerini kullandı.

tt6.jpg

YENİDEN BARIŞMA OLUR MU?

Snob Magazin'in haberine göre; Akış, "Tekrardan olur mu?" sorusuna ise, "Hayır. Öyle bir durumda değiliz. Gayet güzel arkadaşlığımız devam ediyor" yanıtını verdi.

ygt.jpg

Aşk hayatı ile ilgili konuşan Zeynep Bastık ise, "Şimdi sevgilin var mı diye soracaksınız. Ama yok. Olsa şu an zaman ayıramam zaten. Kimse de yanaşmıyor. Ama iyi böyle güzel güzel. Keyfim yerinde. Olursa zaten bir dakika bırakmam elini. Mutlaka görürsünüz. Aşık olmayı bekliyorum ya. Aşk ne zaman gelirse..." diyerek kahkaha attı.

gt.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar