Esenyurt’ta tekel bayisi saldırısında istenen cezalar belli oldu! Türkiye günler bu olayı konuşmuştu

Esenyurt’ta tekel bayisi saldırısında istenen cezalar belli oldu! Türkiye günler bu olayı konuşmuştu
Esenyurt’ta 2 kişinin feci şekilde hayatını kaybettiği tekel bayisi saldırısında istenen cezalar belli oldu.

Esenyurt’ta herkes tarafından konuşulan 2 kişinin hayatını kaybettiği tekel bayisi baskınına ilişkin iddianame düzenlendi.

Tekel bayisindeki sözlü tartışmanın silahlı çatışmaya dönüşmesi sonucu Yunus Emre Erzen ve Batuhan Bayındır hayatını kaybetmişti.

1690698834620-esenler.jpg

Soruşturma sonucu hazırlanan iddianame, olayın tüm detayları tek tek açıklandı, şüpheliler Tarık Özer, Murat Özer, Azat Özer ve Servet Özer için istenen cezalar belli oldu.

Saldırıda hayatını kaybeden Batuhan Bayındır'ın ailesi maddi ve manevi tazminat şikayetinden vazgeçerken Yunus Emre Erzen'in ailesi ise şikayetini devam ettirdi.

esenyurttaki-tekel-bayisi-saldirisinda-istenen-cezalar-belli-oldu-jpg.webp

İddianamede şüphelilerin Cantürk Erzen'in borcunu ödememesi nedeniyle icra takibi başlattığı ardından sosyal medya üzerinden yapılan hakaret içerikli paylaşımlarla durumu karıştırdığı belirtildi.

esenyurt-taki-tekel-bayisi-saldirisinda-istenen-16636654-2081-m.jpg

İddianame de yine şüphelilerin sosyal medya üzerinden paylaşılan mesajlara tepki göstererek tekel bayisine giderek Cantürk Erzen'le bir araya geldiği ve bu esnada olayın başladığı ifade edildi.

Şüpheli Murat Özer savunmasında olayın Cantürk Erzen'in borcunu ödemediği için başladığı, barışmak için tekel bayisine gittiklerini söyledi.

İddianamede şüpheliler Tarık Özer, Murat Özer, Azat Özer ve Servet Özer hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezaları talep edilirken, diğer suçlardan da değişen oranlarda hapis cezalarının verilmesini istendi.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar