Esenler’de korkunç cinayet! Tornavida ile öldürüp kaçtı

Esenler’de korkunç cinayet! Tornavida ile öldürüp kaçtı
Esenler'de motokurye ve bir otomobil kaza yaptı. Kaza sonrası otomobil sürücüsü kaçan motokurye ile tartıştı. Tartışma bir anda kavgaya dönüşünce ölümle sonlandı.

İstanbul'un Esenler ilçesinde, aralarında maddi hasarlı trafik kazası yaşanan bir motokurye ile araç sürücüsü arasındaki tartışma kanlı bir şekilde sonuçlandı. Kurye karşısındaki şahsa tornavide ile saldırdı.

Olay, akşam saatlerinde Menderes Mahallesi 301. Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, döner dükkanında çalışan kurye ile cadde üzerinde seyir halinde olan araç sürücüsü arasında bir trafik kazası yaşandı.

olay.jpgKaza sonrası kurye, motosikletiyle olay yerinden uzaklaşırken, araç sürücüsü ise kuryeyi takip etmeye başladı. Kuryenin çalıştığı firmanın adını gören sürücü, döner dükkanına ulaşarak kuryeyle tartışmaya başladı. Ancak, tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

Kavganın şiddeti giderek artarken, kurye elindeki tornavida ile araç sürücüsüne saldırdı ve ağır yaraladı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan adam, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.Şahsın ölümüne neden olan kurye kaçtı. Polis ekipleri, detaylı inceleme başlattı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar