Ahmet Davutoğlu'ndan erken seçim hamlesi: İmza toplamaya başladılar

Ahmet Davutoğlu'ndan erken seçim hamlesi: İmza toplamaya başladılar
Türkiye'de yaşanan ağır ekonomik kriz günden güne etkisini arttırırken, muhalefet partilerinden erken seçim çağrıları gelmeye devam ediyor. Gelecek Partisi tarafından erken seçime yönelik başlatılan imza kampanyası hakkında konuşan Genel Başkan Ahmet Davutoğlu, “Bu imza kampanyasını sürdürecek ve yüz binlerce, milyonlarca imzayla Türkiye’de erken seçimin, hemen seçimin fitilini ateşleyeceğiz” dedi.

FLAŞ ERKEN SEÇİM HAMLESİ GELDİ! İMZALAR TOPLANIYOR

Davutoğlu, partisinin il başkanlığınca Kadıköy Meydanı’nda düzenlenen “Hemen Seçim İçin İmza Kampanyası” programına katıldı.

Burada konuşan Davutoğlu, imza kampanyasını Kadıköy’den başlattıklarını ve her yerde bu kampanyayı sürdüreceklerini söyledi.

Davutoğlu, “Bu sadece bir başlangıç. Bu imza kampanyasını sürdürecek ve yüz binlerce, milyonlarca imzayla Türkiye’de erken seçimin, hemen seçimin fitilini ateşleyeceğiz. Milletin olduğu yere sandık gelecek inşallah. Sandıktan kaçış yok. Sandık bugün Türkiye’nin en kritik seçimi için milletin huzuruna gelecek” dedi.

Partisinin ambleminde yer alan çınar ağacı yaprağının beş kolu olduğunu hatırlatan Davutoğlu, her yere çınarın beş kolunun temsil ettiği ilkelerle gidip, imza kampanyasını sürdüreceklerini kaydetti.

Davutoğlu, “Bu beş kol için seçim meydanlarını inşallah doldurmak üzere imza kampanyasını başlatacağız. Bir adalet, iki demokrasi, üç refah, dört eşitlik, beş siyasi ahlak. Adaleti, demokrasiyi, özgürlükleri, eşitliği, refahı, siyasi ahlakı getirmek üzere ilk imzamızı atacağız. Türkiye’nin her yerinde, İstanbul’un her köşesinde bu imza kampanyasını halkımızın huzuruna getireceğiz ve ‘geçim için seçim’ demeye geliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar