Erdoğan'ın Togg hediyesine Katar Emiri'nin teşekkürü sanıldı ama...

Erdoğan'ın Togg hediyesine Katar Emiri'nin teşekkürü sanıldı ama...
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Körfez ülkelerine yaptığı ziyaretin ikinci durağı Katar’da, Emir Şeyh Temim bin Hamed Al Sani’ye TOGG hediye etti. Al Sani ise Messi imzalı bir topu Erdoğan'a gösterdi. Pek çok kişi bunun TOGG'a karşılık hediye olacağını düşündü ama gerçek başka çıktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Körfez ülkelerine yaptığı ziyaretlerin ikinci gününde Katar'ın başkenti Doha'ya geçti. Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile Lusail Sarayı'nda ikili bir görüşme yaptı. Bu görüşmenin ardından iki ülkenin heyetleri bir araya geldi.

AL SANİ ERDOĞAN'A MESSİ İMZALI TOPU GÖSTERDİ

Cumhurbaşkanlığı, Erdoğan’ın Al Sani’ye TOGG hediye ettiğini duyurdu. Cumhurbaşkanlığı’nda yapılan açıklamada şunları kaydedildi:

“Görüşmelerden önce Cumhurbaşkanı Erdoğan, Al Sani'ye TOGG'u hediye etti. İki lider, görüşmelerin yapıldığı binaya, Katar Emiri Şeyh Temim’in kullandığı TOGG ile geçti.

Katar Emiri Al Sani, görüşme esnasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, Katar'da gerçekleştirilen FIFA 2022 Dünya Kupası finalinde oynanan ve Arjantinli futbolcu Lionel Messi'nin imzaladığı topu gösterdi.”

(ANKA)

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Öne Çıkanlar