Erdoğan'ın fedaisi Alpay'dan Mansur Yavaş'a ağır hakaretler

Erdoğan'ın fedaisi Alpay'dan Mansur Yavaş'a ağır hakaretler
AKP İzmir Milletvekili adayı ve eski milli futbolcu Alpay Özalan, ABB Başkanı Mansur Yavaş'ı HDP üzerinden hedef alarak, "An itibariyle Mansur Yavaş'a yaptığım adamlık testi sona ermiştir" sözleriyle Yavaş'a hakaret etti.

UMUT CAN HALAVART-GÜNBOYU

AKP’ye yakınlığıyla bilinen eski futbolcu Alpay Özalan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a karşı polemik yaratmaya devam ediyor.

Yakın zamandaki Ordu''daki mitingde Yavaş, Özalan''ın montaj yaptığını ve İHA ve SİHA''larla ilgili sözlerini çarpıttığını söylemişti.

Özalan için "Kasları beyninden fazla gelişmiş trol bir milletvekili var. Trollük yapacağım diye uğraşıyor" demişti. Özalan ise "Sen zeka seviyen bilindiği için 4 yıldır konuşturulmayan bir çapsızsın" diyerek cevap vermişti.

AKP İzmir Milletvekili adayı Özalan, Yavaş’ı bu sefer HDP üzerinden hedef aldı.

Mansur Yavaş için şunları söyledi:

"Çok basit bir soru yöneltmiştim. HDP''li Mansur Yavaş''a zor geldi sanırım. Bilerek HDP''li diyorum, çünkü genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu HDP bayrakları anlatında mitingler yapıyor. ''Hendek terörü sırasında özerklik isteyen Selo terörist mi, değil mi'' sözlerime ölü taklidiyle karşılık verdi. An itibariyle Mansur Yavaş''a yaptığım adamlık testi sona ermiştir."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar