Erdoğan'ın danışmanı Kılıçdaroğlu'na oy verenleri PKK'lı olmakla suçladı

Erdoğan'ın danışmanı Kılıçdaroğlu'na oy verenleri PKK'lı olmakla suçladı
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın danışmanı olan Ayhan Ogan, sosyal medya hesabından skandal bir paylaşım yaptı. Ogan, doğu illerinde Kılıçdaroğlu'na verilen oy yüzdelerini paylaşayarak "Sayın Kılıçdaroğlu vatanseverdir PKK ile ne alakası var canım" ifadelerini kullandı.

Serpil Demir / Günboyu

14 Mayıs'ta yapılan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde adaylardan hiçbirinin salt çoğunluğu sağlayamaması üzerine, gözler 28 Mayıs'ta yapılacak ikinci tur seçimlerine çevrildi.

DOĞUDA YAŞAYAN VATANDAŞLARI TERÖRİST İLAN ETTİ

Siyasette iktidar mensuplarının kullandığı dil günden güne sertleşirken, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın danışmanı Ayhan Ogan'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım 'pes artık' dedirtti.

Ogan, CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Türkiye'nin doğu bölgelerinde aldığı oy oranlarını paylaşarak "Sayın Kılıçdaroğlu vatanseverdir PKK ile ne alakası var canım" ifadelerini kullandı.

ogan3.jpg



SKANDAL PAYLAŞIMA TEPKİ YAĞDI

Ogan'ın paylaşımının ardından çok sayıda vatandaştan tepki gelirken, kullanıcılar Ogan'ın 2016 yılında terör örgütü IŞİD'i övdüğü ve IŞİD için özerklik istediği tweetleri gün yüzüne çıkardı.

ogan1.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar