Görüşme ortaya çıktı: Perinçek de ittifakta olmak istedi ama

Görüşme ortaya çıktı: Perinçek de ittifakta olmak istedi ama
Doğu Perinçek'in lideri olduğu Vatan Partisi'nin de Cumhur İttifakı'na katılmak istediği ortaya çıktı. Konu hakkında konuşan Perinçek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüştüğünü ittifakta yer alma isteklerini ilettiğini söyledi. Peki Perinçek, talebine nasıl bir yanıt aldı?

Selahattin Demirel / Günboyu

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, yaptığı açıklamada Cumhur İttifakı''nda yer almak istediklerini ve bu doğrultuda Cumhurbaşkanı Erdoğan''la görüşme gerçekleştirdiklerini söyledi.

Hadi Özışık''ın Youtube kanalında konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulunan Doğu Perinçek, kendisinin talebiyle Cumhurbaşkanı Erdoğan''la görüştüklerini belirtti.

Perinçek, görüşme sırasında Erdoğan''a Cumhur İttifakı''na katılmak istediğini ilettiğini söylediğini şu ifadelerle aktardı: 

"AK Parti, MHP ve Vatan Partisi, Türkiye''ye çok önemli bir mesaj olur. Türkiye''nin bu zorluklardan çıkışı konusunda bir kararlılığa Sayın Cumhurbaşkanımızn önderlik edebilir. Türkiye''nin köklü çözümü olurdu." 

"ABD''DEN KORKTUKLARI İÇİN..."

Perinçek, sözlerinin devamında "Amerika''dan korktukları için bunu yapamıyorlar. HÜDA PAR''ı Şeyh Saitleri Seyit Rızaları tercih ediyorlar. Ama Atatürk geleneğini tercih edemiyorlar." şeklinde konuştu.

Perinçek, ittifak teklifine karşılık Erdoğan''dan nasıl bir yanıt aldığı yönündeki soru üzerine "HÜDA PAR''ı tercih ettiklerine göre... Sonuç açık." ifadeleriyle olumlu yanıt alamadıklarına işaret etti. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar