Erdoğan'dan İstanbul mitinginde montaj video hamlesi: Karayılan'ı Haydi videosuna soktular!

Erdoğan'dan İstanbul mitinginde montaj video hamlesi: Karayılan'ı Haydi videosuna soktular!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nde düzenlenen ‘’Büyük İstanbul Mitingi’’nde seçim propagandasına yakışmayan bir video gösteriminde bulundu. Videoda, terör örgütü PKK'nin elebaşı Murat Karayılan'ın; CHP'nin 'Haydi' isimli seçim klibinde yer almış gibi gösterildiği görüldü.

14 Mayıs seçimlerinde son bir haftaya girilirken Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi''ndeki "Büyük İstanbul Mitingi’"nde "montaj" bir video izleterek seçim propagandasına yakışmayan bir harekette bulundu.

Gelişme sonrası Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu''nun günler öncesinden uyardığı ve "pis işler" olarak ifade ettiği açıklamalar hatırlandı.

PKK elebaşı Murat Karayılan ile CHP lideri Kılıçdaroğlu''nun Millet İttifakı''nın "Haydi" videosunda bir arada gösterilmesi kurgu montaj hamlelerle seçimdeki kötü propagandayı bir kez daha ortaya çıkardı.

KILIÇDAROĞLU''NUN UYARISI HATIRLANDI: "SEÇİME 10 GÜN KALA..."

CHP lideri, seçime 10 gün kala ‘pis işler’e girişileceği şeklinde bir ifade kullanarak vatandaşlara sağduyu çağrısında bulunmuştu.

Kılıçdaroğlu 1 Mayıs gecesi de İletişim Başkanlığı Başkanı Fahrettin Altun ve ekibinin ‘dark web dünyasından’ bir grupla anlaşma yapmaya çalıştığını duyurmuş, “Cambridge Analytica’cılık oynamak sizin kapasitenizi aşar çocuklar.” şeklinde ifadeler kullanmıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar