Erdoğan'dan Boğaziçili öğrenciler hakkında flaş açıklama

Erdoğan'dan Boğaziçili öğrenciler hakkında flaş açıklama
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artvin - Bilecik, Çankırı, Gaziantep ve Iğdır 7. Olağan İl Kongreleri’ne canlı bağlantı ile katıldı. Erdoğan Boğaziçi Üniversitesi'ndeki protestolar hakkında açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Boğaziçi Üniversitesi'ne rektör olarak atadığı Prof. Dr. Melih Bulu'ya karşı yapılan protestolara tepki gösterdi. Erdoğan, öğrencilere "Siz öğrenci misiniz? Siz talebe misiniz? Siz rektörün odasını basmaya kalkışan, işgale kalkışan terörist misiniz?"

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan Boğaziçi Üniversitesi'ndeki protestolar hakkında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Siz öğrenci misiniz yoksa rektörün odasını basmaya kalkışan terörist misiniz? Boğaziçi Üniversitesi ile ilgili açıklamalarına baktığınızda terör örgütü temsilcisi olanları bu ülkenin evlatları kendisinin de arkadaşları olarak tanımlıyor. Siz öğrenci misiniz yoksa rektörün odasını basmaya kalkışan terörist misiniz? Bu ülke teröristlere teslim olmayacak." dedi.

Erdoğan ayrıca LGBTİ+ bireyleri hakkında da "LGBT, yok böyle bir şey. Bu ülke millidir” ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar