Erdoğan'a yakın gazeteciden dikkat çeken sözler: Acı haberi vermek zorundayım

Erdoğan'a yakın gazeteciden dikkat çeken sözler: Acı haberi vermek zorundayım
AKP’ye yakınlığı ile bilinen TV100 yazarı Fuat Uğur, AKP yönetimini ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı seçim öncesi "Acı haberi vermek zorundayım" diyerek uyardı.

Seçmenin ''hemşehricilikten'' bıktığını söyleyen Fuat Uğur, milletvekili aday belirleme sürecinden dikkatli olunması gerektiğiyle ilgili olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan''ı uyardı. Uğur, kimle konuşsa kendisine "Aklımızda hiçbir isim yok. Çünkü isim söylemek istemiyoruz. Sadece milletvekili adaylarının nasıl olmaları ya da olmamaları gerektiğini biliyoruz" denildiğini ifade etti.

Fuat Uğur’un yazısında yer alan konuya ilişkin yer şöyle:

Şu acı haberi vermek zorundayım parti yönetimine ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a: Bazı illerde insanlar o kadar kızgın ki bize yeniden aday olması beklenen mevcut milletvekillerinin adını gönderip, ''Filanca isim sakın aday olmasın, çünkü burada insanlar onun hemşerilerinden o kadar çektiler ki o da kim vurduya gidebilir'' diyorlar. Şikayet edilen bazen bir belediye başkanı, bazen AK Parti il ya da ilçe başkanları ve yöneticileri, bazen de vali ya da kaymakamlar olmakta.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar