Erdoğan, Galatasaray'a hangi konuda teşekkür etti?

Erdoğan, Galatasaray'a hangi konuda teşekkür etti?
Spor Toto Süper Lig'de 2022-2023 sezonunu şampiyon tamamlayan Galatasaray futbol takımı yönetici, teknik heyet ve futbolcularıyla birlikte Vahdettin Köşkü'nde Erdoğan ile bir araya geldi. Erdoğan, özel olarak Galatasaray'a bir teşekkürde bulundu.

Umut Can Halavart / Günboyu

Spor Toto Süper Lig'in 2022-2023 sezonunu ezeli rakibi Fenerbahçe'yi geride bırakarak şampiyon tamamlayan Galatasaray'da yönetim, teknik heyet ve futbolcular Çengelköy'de bulunan Vahdettin Köşkü'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi.

Basına kapalı gerçekleşen görüşmeye yönelik fotoğraflar ve bazı açıklamalar kamuoyu ile paylaşılırken, Erdoğan'ın Galatasaray Spor Kulübü'ne özel olarak teşekkürde bulunduğu anlar sosyal medyada büyük ilgi gördü.

"GALATASARAY'IN SİYASETİ SAHADA TUTMASINI TAKDİR EDİYORUM"

6 Şubat tarihli Kahramanmaraş deprem felaketinin ardından Fenerbahçe ve Beşiktaş tribünlerinden yükselen "Hükümet İstifa" sloganları, siyaset ve futbol kulüplerini karşı karşıya getirirken, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, söz konusu sloganlar için "Taraftarın "Yönetim istifa demesiyle hükümet istifa demesi arasında benim için bir fark yoktur" ifadelerini kullanmıştı.

Söz konusu taraftar protestolarına MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den de sert tepki gelirken, Erdoğan bugünkü görüşmede Galatasaray'a özel bir teşekkürde bulundu.

"BU TAVRINIZI GELECEK YIL DA SÜRDÜRMENİZİ BEKLİYORUM"

“Galatasaray’ın siyaseti sahanın dışında tutmasını takdir ediyorum! Bu tavrınızı önümüzdeki sezon boyunca da sürdürmenizi bekliyorum” şeklinde konuşan Erdoğan'ın açıklamalarına Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarından tepki gelirken, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) iktidarın güdümünde kararlar verdiğini ve hükümete muhalif hareketlerde bulunan takımların sezon içerisinde cezalandırılabileceğine dikkat çekildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar