Erdoğan Ek MTV ödenmesine karşı mı çıktı? Araç sahipleri elden ele bu haberi paylaşıyor

Erdoğan Ek MTV ödenmesine karşı mı çıktı? Araç sahipleri elden ele bu haberi paylaşıyor
Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ek MTV kararını iptal ettiğini açıklar şekilde paylaşım yaptı. O paylaşım araç sahiplerini bir hayli heyecanlandırdı.

AKP hükümeti, 6 Şubat depremini gerekçe göstererek haziran ayında torba yasa değişikliği ile mevcut ve yeni satın alınacak tüm motorlu araçların bu yıl bir kez daha motorlu taşıtlar vergisi (MTV) ödemesi düzenlemesini getirdi. Böylece ek motorlu taşıtlar vergisinin (MTV) ilk taksiti için ödeme süresi ise bugün sona eriyor fakat araç sahipleri yeni kararları heyecanla takip ediyor.

Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş sosyal medya hesabından bir gönderi paylaştı ve gündem oldu.

Aybaş, sosyal medya hesabından "Cumhurbaşkanı Erdoğan: Araç sahibi vatandaşlardan Ek (MTV) Motorlu Taşıt Vergisi almak kabul edilemez bir durumdur dedi” paylaşımında bulundu.

Bu paylaşımın ardından sosyal medya çalkanırken teyit.org verilerine göre bu paylaşımın asılsız olduğunu ifade etti.

ozgur-aybas-uhi9.jpg

ERDOĞAN BÖYLE BİR CÜMLE SARF ETMEDİ

Erdoğan’ın yaptığı tüm konuşmalar ve tam metinleri cumhurbaşkanlığının internet sitesinde yayımlanıyor ve bu konuşmaların hiçbirinde ise Erdoğan Ek MTV ile ilgili böyle bir cümle sarf etmediği görülmekte.

Paylaşım ilk defa X’te (Twitter) Özgür Aybaş (@AybasOzgur) tarafından yapılmış ve Teyit’in ulaştığı Özgür Aybaş, paylaşımı ironi yapmak amacıyla yaptığını ve herhangi bir kaynağa dayanmadığı doğrulandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar