Erbakan’dan 31 Mart mesajı ayak seslerini duyuyorum adım adım iktidara yürüyoruz

Erbakan’dan 31 Mart mesajı ayak seslerini duyuyorum adım adım iktidara yürüyoruz
Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, Samsun’da yerel seçim için “Ayak seslerini duyuyoruz ve adım adım iktidara yürüyoruz” mesajı verdi.

Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, Samsun'un Çarşamba ilçesinde düzenlenen Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında konuştu.

Yerel seçimlerde partisinin desteklenmesi için çağrı yapan Erbakan 1994 ruhunu yeniden canlandırmaya odaklandıklarını vurguladı.

aw154186-02.jpg

Erbakan "Biz medyanın hazine yardımlarının iktidar gücünün veya dış desteklerin etkisiyle değil, YRP'nin kendi dinamikleriyle hareket ediyoruz. Yeniden Refah Partisi, Türkiye'nin en hızlı büyüyen siyasi partisi olarak 31 Mart seçimlerinde etkisini hissettirecek. Yeniden Refah'ın yerel yönetimlerindeki iktidarının ayak seslerini duyuyoruz ve adım adım iktidara yürüyoruz. İnşallah önce yerelde, sonra merkezi hükümette iktidar olacağız” dedi.

aw154186-04.jpg

“RANTÇI BELEDİYECİLİĞE SON VERECEĞİZ”

Ahlaklı belediyeciliğin ön plana çıkmasının önemli olduğunu belirten Erbakan “Bu adalet, merhamet, liyakat ve bereket demektir. 31 Mart'tan itibaren rantçı, heykelci ve örgütçü belediyeciliğe son vereceğiz ve ahlaklı belediyecilik anlayışını hayata geçireceğiz” şeklinde konuştu.

aw154186-05.jpg

Erbakan'ın konuşmasının ardından dualar eşliğinde kurdele kesimi yapılarak SKM'nin açılışı gerçekleştirildi. Program, açılış kurdelesinin kesilmesiyle sona erdi.

aw154186-02-001.jpg

Açılışa, YRP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adem Güney, YRP Çarşamba Belediye Başkan Adayı Necattin Arpacı, YRP Çarşamba İlçe Başkanı Caner Bilgin ve belediye meclis üyesi adayları da katıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar