Enkazdan çıkarılan adam Müge Anlı’dan bakın ne istedi!

Enkazdan çıkarılan adam Müge Anlı’dan bakın ne istedi!
6 Şubat Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremde Kahramanmaraş başta olmak üzere Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da ciddi hasarlara ve 29 bin 605 can kaybına neden oldu. Enkaz altında kalanlar için ise hala arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Hatay'da enkazdan çıkarılan bir kişi ambulansta 'Müge Anlı çorbası' istedi. O anları gören Müge Anlı bakın ne cevap verdi.

Tüm Türkiye’yi derinden etkileyen iki büyük depremde Türkiye’nin 10 ilinde büyük yıkımlara yol açtı. Hatay''da enkazdan sağ çıkarılan bir vatandaş istediği 3 şeyi ambulansta anlattı.

Enkazdan kurtulan kişi "Orada 3 şey canım istedi. Müge Anlı''nın çorbası, elma ve portakal. Beynime geçecek artık Müge Anlı''nın çorbası..." ifadelerini kullandı.

 

Ambulanstaki çalışanlar ise "Geldi Müge Anlı geldi" deyince vatandaş ise "Gelmez mi Müge Anlı gelmez mi... İnsan kızı insan Müge Anlı. Anası onu Kadir gecesi doğurmuş" şeklinde konuştu.

Müge Anlı ise o anları görünce hemen bir paylaşım yaptı ve "Eğer arzu edersen ayağa kalkar kalkmaz seni İstanbul''da misafir edelim karşılıklı çorba içelim. Rabbim yardımcın olsun" sözlerini dile getirdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar