Emsali görülmemiş seçim konvoyu! Lüks yatı kamyona yükleyip bakın ne yaptı

Emsali görülmemiş seçim konvoyu! Lüks yatı kamyona yükleyip bakın ne yaptı
Döşemealtı ilçesinde Yeniden Refah Partisi’nin belediye başkan adayı Mesut Hekimoğlu'nun olağanüstü seçim çalışması dikkatlerden kaçmadı. Hekimoğlu, kendi fabrikasında Dubaili iş insanı için yapılan lüks yatı kamyona yükleyerek oy istedi.

Hekimoğlu, Dubaili bir iş insanı için özel olarak yapılan lüks yatı, kendi fabrikasında kamyonla taşıyarak seçim turuna çıktı. Bu olağanüstü seçim turu, ilçede büyük ilgiyle karşılandı.

Yerel seçimlerin yaklaştığı 31 Mart'ta Döşemealtı ilçesinde Yeniden Refah Partisi'nin adayı olan iş insanı Mesut Hekimoğlu'nun önceki gün düzenlediği konvoyun daha önce emsali görülmemiş nitelikte.

u8u.jpg

Hekimoğlu, organize sanayi bölgesindeki fabrikasında 3 yıllık bir süreç sonunda tamamlanan 25 metre uzunluğundaki lüks yatı denize indirmek için olağanüstü bir karar aldı. Özel olarak hazırlanan yat, kamyona yüklenerek Hekimoğlu'nun isminin yazılı olduğu bayraklar ve Türk bayrağı asıldı.

18597727-728xauto.webp

MEHTER MARŞIYLA OY İSTEDİLER

Seçim konvoyu, ilçe merkezinden mehter marşı eşliğinde geçerek dikkat çekti. Yatın taşındığı kamyonun arkasında parti amblemi ve Hekimoğlu'nun fotoğraflarının yer aldığı seçim otobüsleri ve parti üyelerinin araçları ile birlikte ilerledi. Vatandaşlar, cep telefonlarıyla bu olağanüstü anları görüntüleyerek konvoyu izledi.

640xauto.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar