Sözleri yürekleri yaktı: 84 yaşındayım iş arıyorum!

Sözleri yürekleri yaktı: 84 yaşındayım iş arıyorum!
Sokak röportajı esnasında yaşadığı maddi zorluğu anlatan 84 yaşındaki kadın sözleri ile gündem oldu. 'Kokusunu mis gibi geliyor ama pide alamıyorum' diyen kadın ilerleyen yaşına rağmen bulaşıkçılık işi aradığını söyledi.

Sokak röportajları yapan Tüylü Mikrofon hesabının paylaştığı bir video gündem oldu. 84 yaşında olduğunu söyleyen yaşlı kadının sözleri izleyenleri duygulandırdı.

Maddi olarak zor durumda olduğunu anlatan kadın, ilaç almak için 100 lirayı borç aldığını, kirada oturduğunu ve kirasını ödemekte de zorlandığını söyledi.

Yürekleri sızlatan sözlerine devam eden kadın, ’84 yaşına rağmen bulaşıkçılık yapmak için iş aradığını da söyledi.

Yaşlı kadın, durumunu “Bayram geldi geçti daha benim evine et girmedi mis gibi geliyor pidenin kokusu ama alamıyorum, biz bugün böyle kalırsak yarın daha beter olacağız ! Gözümüzü açalım gözümüzü böyle yumduğumuzdan biz böyleyiz,ben 84 yaşındayım bulaşıkçıda iş arıyorum , anahtarımı vereyim gidin evimi açın evimin halini dolabını anladınız mı “ diyerek bitirdi.

Kadının konuşmasının sosyal medyada paylaşılmasıyla birlikte çok sayıda yorum ve yardım etmek isteyen kişi mesaj paylaştı. Tüylü Mikrafon’dan yapılan açıklamaya göre siyasi partilerden de yaşlı kadına ulaşmak isteyenler oldu.

Türkiye’nin gündemine oturan görüntülerdeki kadın ile ilgili paylaşımların nasıl devam edeceği ve nasıl yardımlar yapılacağı da merak ediliyor.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar