Emre Dorman kimdir? Emre Dorman kaç yaşında, nereli?

Emre Dorman kimdir? Emre Dorman kaç yaşında, nereli?
Son zamanlarda birçok kişi tarafından Emre Dorman'ın hayatı merak ediliyor. İnsanlar internette Emre Dorman'ı araştırıyor. Peki Emre Dorman kimdir? Emre Dorman kaç yaşında, nereli?

Emre Dorman kimdir?

Son zamanlarda gündemde sıkça yer alan isimlerden biri olan Emre Dorman'ın kim olduğu ve hayatı hakkında merak edilenler araştırılıyor. Peki Emre Dorman kimdir? Emre Dorman kaç yaşında, nereli?

EMRE DORMAN KİMDİR?

Emre Dorman, Acıbadem Üniversitesi'nde öğretim üyesi olarak görev yapmaktadır. Eğitim hayatını Marmara Üniversitesi İlâhiyat Fakültesi Temel İslâm Bilimleri Kelâm Bilim Dalı'nda tamamlayan Dorman, yüksek lisans tezini "Tanrı'nın Varlığının Kanıtlanmasında Kullanılan Modern Deliller: İnsancı İlke Örneği" başlığıyla sunmuş, doktora çalışmasını ise "Deizm ve Eleştirisi: Tarihsel ve Teolojik Bir Yaklaşım" başlığı altında gerçekleştirmiştir.

Felsefe ve Din Bilimleri alanında doçent unvanı alan Emre Dorman, Acıbadem Üniversitesi'nde Felsefeye Giriş, Din Felsefesi ve İslam Felsefesi dersleri vermektedir. Ayrıca, Bahçeşehir Üniversitesi'nde İslâm Felsefesi ve Din Felsefesi üzerine dersler de veren Dorman, teoloji, felsefe ve din-bilim ilişkisi alanlarında çalışmalarına devam etmektedir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar