Ekrem İmamoğlu'ndan seçim neden kaybedildi sorusuna şok cevap!

Ekrem İmamoğlu'ndan seçim neden kaybedildi sorusuna şok cevap!
İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Halk TV canlı yayında açıklamalarda bulundu. "Seçim neden kaybedildi" sorusuna yanıt verdi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP'deki değişimin ardından ilk kez bir canlı yayın konuğu oldu. Halk TV'de gazetecilerin sorularını yanıtlayan İmamoğlu bomba açıklamalarda bulundu.

SEÇİM NEDEN KAYBEDİLDİ SORUSUNA YANIT

"Umutların tavan yaptığı noktada seçimi kaybettik. Seçimi kaybettikten hemen sonra derlenip toparlanmanın ve kendine gelişin şart olduğunu ortaya koyacak gerekli duyguları veremedik. Herhangi bir seçim gibi davranarak o geceyi sıradanlaştırdık. Ertesi sabah insanlara seslenmek zorunda hissettim kendimi ve yaptım. Milyonlarca insanın kalbi kırılmıştı."

"GÖLGE BAŞKAN" İDDİALARINA YANIT

"Ben ortada bir sıkıntı varsa ortak akıl çalışmaları yapmak isteyen ve genel başkanımızla bu yolda yürüyen biriyim. Bizden gürültü ayrışma vs. bekleyenler boşuna bekler."

ÖZGÜR ÖZEL'İN SOLA KAYMA YÖNELİMİNİ DOĞRU BULUYOR MUSUNUZ SORUSUNA YANIT

"Ben genel başkanımızın CHP'nin özünü kaybetmeden siyaset yapma amacını son derece doğru buluyorum. CHP'nin 6 ilkesi var. O zaman bundan da uzaklaşmayacaksınız. Genel başkanımız sokağa halka inmekten bahsediyor ben de zaten halkın içindenim."

İYİ PARTİ İLE İSTANBUL İTTİFAKI OLUR MU?

"Son söz söylenmeden İstanbul ve Türkiye'nin lehine olan her şeye açığım. Meral Akşener'le konuşmamızda da verimli ve pozitif bir sohbet yaptık. Son söz söylenene kadar her şey konuşulmalıdır. Ben bu noktada gelin İstanbul'da konuşalım deme hakkına sahip değilim. Ben sadece Sayın Meral Akşener'le iyi niyet dili ile bir konuşma gerçekleştirdim. Bu konuşmayı da önemsiyorum ve bir iş birliğinin de olabileceğini düşünüyorum. Ben hayatımda olumsuzluğa yer vermem. Ben hala olumlu düşünüyorum. Toplumsal ittifak zemini zaten oluştu. Biz İstanbul'la ve her yaştan vatandaşımızla muazzam bir iş birliği kurduk."

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar