Ekrem İmamoğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tablet yanıtı

Ekrem İmamoğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tablet yanıtı
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, dağıtmaya başladıkları 40 bin tableti eleştiren Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, "Benim güzel hizmetlerimi ne kadar sıkı takip ediyor ki, Rize'de açılışta, 40 bin tableti anlatıyor, müteşekkirim" dedi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “13 Şubat Dünya Radyo Günü”nde bir grup radyocu ile Sultanahmet'teki Tunuslu Hayreddin Paşa Konağı'nda bir araya geldi.

Radyocuların gününü kutlayan İmamoğlu, konuklarından mesleki sıkıntılarını dinledi. İmamoğlu, radyoculardan gelen; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eleştirdiği “40 bin tablet dağıtımı”, “metrobüs” ve “HIZRAY” projesi ile ilgili sorulara da yanıt verdi.

İmamoğlu, dağıtmaya başladıkları 40 bin tableti eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, "Benim güzel hizmetlerimi ne kadar sıkı takip ediyor ki, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’ndeki açılışta, 40 bin tableti anlatıyor, müteşekkirim" yanıtını verdi.

"CUMHURBAŞKANI HİZMETLERİMİ SIKI TAKİP EDİYOR"

İmamoğlu,  memleketi Rize'de katıldığı bir açılış töreninde İBB'nin ihtiyaç sahibi ailelerin eğitim gören çocukları için dağıttığı 40 bin tableti eleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamasının sorulması üzerine şunları söyledi: “İstanbul'da kimseye nispet yapmadık. İstanbul'da 40 bin tablet dağıtan, Büyükşehir Belediyesi. Benim güzel hizmetlerimi ne kadar sıkı takip ediyor ki, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'ndeki açılışta, 40 bin tableti anlatıyor. Gurur duyduğu için mi anlatıyor, yoksa espri olsun diye mi?  40 bin tableti az buluyor. Çok iyi takip ediyor. Ama galiba o belediyenin de (Şahinbey Belediyesi) tabletleri, Milli Eğitim Bakanlığı'ndan alıp, dağıttığı konusunda kendi ifadesi var. Önemli değil; 70 bin Milli Eğitim'den alsın, 100 bin öbürü alsın, ama benim vatandaşım alsın.”

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar