Nagehan Alçı: Muharrem İnce'nin  bu yaptıkları Kemal Kılıçdaroğlu'na  yararlı olabilir

Nagehan Alçı: Muharrem İnce'nin  bu yaptıkları Kemal Kılıçdaroğlu'na  yararlı olabilir
HaberTürk yazarı Nagehan Alçı, CHP'den istifa ederek yeni parti kurma hazırlığında olan Muharrem İnce ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Alçı, "İnce’nin CHP’ye vurması mevcut CHP yönetimine kızanlarda bile tepkiye neden olmaya başladı. Böyle devam ederse Kılıçdaroğlu’na bırakın zararı yararı bile olabilir" ifadelerini kullandı.

HaberTürk yazarı Nagehan Alçı, Cumhuriyet Halk Partisi'nden istifa ederek yeni parti kurma hazırlığında olan Memleket Hareketi kurucusu Muharrem İnce ile ilgili, "Çok fazla CHP takıntısı var. İnce’nin CHP’ye vurması mevcut CHP yönetimine kızanlarda bile tepkiye neden olmaya başladı. Böyle devam ederse Kılıçdaroğlu’na bırakın zararı yararı bile olabilir” dedi.

Nagehan Alçı'nın, İnce'nin CHP'ye takıntılı olduğunu söylediği yazının ilgili bölümü şöyle:

Çok fazla CHP takıntısı var. "Partim bana şunu yaptı", "Partim beni desteklemedi", "Partim seçilmemi istemedi"…

 

İnce’nin CHP’ye vurması mevcut CHP yönetimine kızanlarda bile tepkiye neden olmaya başladı. Böyle devam ederse Kılıçdaroğlu’na bırakın zararı yararı bile olabilir.

 

Muharrem Bey’in ikinci bir takıntısı da 24 Haziran gecesi. Dönüyor, dolaşıyor o gece nerede olduğu ile ilgili hikayeler anlatıyor, gerekçeler buluyor.

 

Bu artık bir saplantı izlenimi veriyor.

 

Muharrem İnce şayet yeni bir parti ile çıkıp bir alternatif olmayı vaat ediyorsa hikayesini kişisellikten uzaklaştırmak zorunda.

 

Çıkışının kendi mağduriyetinden bağımsız olduğunu seçmene inandırmalı. Fakat bunu yapmak için artık 2018 ile arasına kalın bir duvar örmesi şart.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar