Kocaeli'de Tugay Adak'dan sonra Ünal Çetinkaya isimli bir genç de intihar etti

Kocaeli'de Tugay Adak'dan sonra Ünal Çetinkaya isimli bir genç de intihar etti
Adıyaman’dan Kocaeli’ye çalışmaya gelen 24 yaşındaki Ünal Çetinkaya, maddi sıkıntılardan dolayı hayatına son verdi. Çetinkaya’nın ölümüyle Kocaeli’de bir haftada 4 kişi intihar etti.

Adıyaman’ın yaşayan Ünal Çetinkaya (24) adlı genç, çalışmak için geldiği Kocael'de bir inşaatta çalışmaya başladı. Çetinkaya, geçim sıkıntısı nedeniyle çalıştığı inşaatın 5. katından atlayarak yaşamına son verdi.

Geçtiğimiz günlerde Kocaeli Kartepe Belediyesi'nde CHP Meclis Üyesi 28 yaşındaki Tugay Adak da ekonomik sıkıntılar nedeniyle hayatına son vermişti.

Yine Kocaeli'de  geçtiğimiz günlerde 26 yaşındaki Ahmet Tarı, 32 yaşındaki Samet Özer, 22 yaşındaki Ahmet Can Çetin ve 30 yaşındaki Cihan Elmas da hayatına son verdi.

Son olarak Ünal Çetinkaya’nın ölümüyle Kocaeli’de 7 günde 4 kişi intihar etti.

MADDİ SIKINTILAR İNTİHARA SÜRÜKLEDİ

Hayatını kaybeden Ünal’ın sosyal medya hesabı üzerinde yaptığı paylaşımlarda maddi sorunlardan dolayı intihar ettiği öğrenildi.

Çetinkaya'nın bıraktığı notta, “Evet son saatler bunu yapmak hayatımda hiçbir zaman yapmak istediğim bir şey ama artık olmuyor, nefes alamıyorum, ruhen ölüyorum, beynimde düşüncelerim beni yiyip bitiriyor. Kocaeli’ye gelirken diğer arkadaşlar gibi intihar edeceğimi edeceğimi hissetmiştim burada hayatıma son vereceğimi biliyordum. Son zamanlarda maddi sorunlardan dolayı neler yaptığımı bilmiyordum. Kadınlara lütfen saygı gösterin, incitmeyin, şiddet uygulamayın, konuşmayı deneyin ön yargılı olmayın, affetmeyi bilin. Sizleri seviyorum, Hoşça kalın” ifadelerini kullandı.

etinkaya1.pngetinkaya2.png

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar