Ekranlara geri dönen yarışmacıya torpil iddiası!

Ekranlara geri dönen yarışmacıya torpil iddiası!
Ekranlara geri dönen Survivor yarışmacısına torpil iddiası! Acun Ilıcalı 2 sezon Survivor'a çağırmıştı! Yeniden ekranlarda...

SURVIVOR'IN GÖZDE YARIŞMACISINA TORPİL İDDİASI

TV8 ekranlarının her sezon ilgiyle takip edilen programı Survivor''ın iki sezon boyunca yarışan popüler yarışmacısı ekranlara dönüş yaptı. Yarışmacı bu kez de TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda programına katıldı.

2018 yılında gönüllüler takımında yer alan Yağmur Banda ekranlara merhaba demişti. Ardından Survivor All Star 2022 ekibinde de yer aldı.

Survivor''un popüler isimleri Evrim Keklik, Nisa Bölükbaşı, Ayşe Yüksel ile birlikte yarışan ve Yağmur Banda girdiği polemiklerle de pek çok kişi tanınıyordu.

Yağmur Banda, Survivor tecrübesinin ardından, hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda programına katıldı. Pek çok seyirci Yağmur Banda''nın tanıtım videosunu görünce, "Yine bir torpilli yarışmacı mı?" yorumunda bulundu.

TV 8’in sevilen programı ''Doya Doya Moda''da Gülşah Saraçoğlu, Uğurkan Erez, Yasemin Yılmaz ve Serdar Uzuntaş jüri olarak yer alıyor. 

Yağmur Banda, katıldığı moda programına, “Orda da çok kişiyi eledim, burda da eleyeceğim” cümlesi ile başlangıç yaptı.

Ekran başındaki seyirciler, Yağmur Banda''nın tanıtım videosunu görünce, "Yine bir torpilli yarışmacı mı?", "Tanıdık yüzler getirmeyin ya", "Yok artık bunu hiç beklemiyordum" yorumu yaptı. 

1998 yılında dünyaya gelen Yağmur Banda, 2006 yılında Tekvando sporuyla ilgilenmeye başlamış ve 11 yıl boyunca bu sporu devam ettirmiştir.

Yağmur Banda''nın tekvando da Türkiye Şampiyonluğunun yanı sıra birçok defa 2.lik ve 3.lük dereceleri var. 

Aynı zamanda, Yağmur Banda''nın 2012 yılında 55 kiloda kazandığı Tekvando Türkiye şampiyonluğu bulunmaktadır.
 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar