Yıllardır ekranlarda yoktu: O yarışma ile geri dönüyor!

Yıllardır ekranlarda yoktu: O yarışma ile geri dönüyor!
2008 yılında yayınlanan Çok Güzel Hareketler Bunlar ile şöhret olan ancak uzun zamandır hiçbir projede yer almayan Murat Eken ekranlara geri dönüyor. Survivor yarışmasının yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlenen Acun Ilıcalı, Eken'in Survivor 2023'de yarışacağını açıkladı.

Şubat ayında başlaması beklenilen Survivor 2023''ün yarışmacı kadrosu netleşmeye devam ediyor. Berdan Mardini ve Ümit Erdim''in ardından açıklanan üçüncü isim Murat Eken oldu. 

Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Çok Güzel Hareketler Bunlar ilk kuşağın sevilen oyuncusu Murat Eken''in de Survivor''da yarışacağını duyurdu.

Acun Ilıcalı paylaşımında "Sevgili Murat Eken Survivor 2023 kadrosuna dahil oldu, başarılar dilerim" ifadelerini kullandı.


HERKES YÜKSELDİ O DÜŞTÜ 

2008 yılında Beşiktaş Kültür Merkezi (BKM) tarafından yapılan Çok Güzel Hareketler Bunlar isimli komedi programı, Eser Yenenler, Oğuzhan Koç, İbrahim Büyükak, Büşra Pekin, Bülent Emrah Parlak, Şahin Irmak ve daha birçok ismi şöhret ile buluşturdu. Programın en sevilen oyuncularından biri olan Murat Eker ise bu isimlerin aksine şöhretini koruyamadı. Çok Güzel Hareketler Bunlar''ın ardından birçok projede yer alan isim istediği başarıyı bir türlü yakalayamadı. Ünlü ismin sevenleri, ekranların çok izlenen yarışması Survivor ile bu kötü kaderin değişeceğine inanıyor. Acun Ilıcalı''nın yaptığı paylaşıma gelen binlerce yorum ile kullanıcılar Murat Eken''e olan sevgilerini gösterdi. 


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar