Acun Ilıcalı açıkladı: Orayı da satın alacağım!

Acun Ilıcalı açıkladı: Orayı da satın alacağım!
Yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı, Hull City'nin ardından bir futbol kulübü daha satın almayı istediğini söyledi. Ilıcalı, özellikle genç oyuncuların yetişmesi ve daha yüksek seviyeye çıkabilmesi için uygun bir kulüp aradığını açıkladı.

Jarrod Bowen, Keane Lewis-Potter ve Jacob Greves gibi genç oyuncuları takıma kazandıran Hull City yeni yıldızlarını keşfetmek istiyor. Acun Ilıcalı, futbol alanında yatırımlarını sürdürmeye hazırlanırken yeni projesini de taraftarlarla paylaştı. Özellikle Keane Lewis-Potter transferinden 20 milyon euronun üstünde kar elde eden Ilıcalı neredeyse kulübü satın aldığı fiyatı amorti etmiş oldu.

Hull Live, Acun Ilıcalı''nın taraftarlarla gerçekleştirdiği görüşmeden detayları paylaştı. Acun Ilıcalı, genç oyuncular konusundaki durumun menajer Liam Rosenior tarafından da kendilerine iletildiğini belirtti. Ilıcalı, "Bana az önce belirttiğiniz şeyi Liam da akademiden A takıma gelmenin ve becerilerini göstermenin zorluğuna dikkat çekerek bize iletti. Lewis-Potter ve Greaves''in geçmişteki yükselişleri, transferlerin pek olmamasından kaynaklıydı. Transfer yokken bu gençler yeteneklerini gösterebilecek şekilde oynuyorlardı. Biri Premier Lig''e gitti, diğeri parlamaya devam ediyor" ifadelerini kullandı.

BİR KULÜP DAHA SATIN ALMAK İSTİYOR!

Acun Ilıcalı, rekabetçi bir ligde bir kulüp daha almak istiyor. Böylece genç oyuncuların Hull City''nin A takımına yükselmeden önce orada üst düzey futbola adapte olabilmeleri planlanıyor.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Ilıcalı, "Fikrim genç yeteneklerimizi geliştirmemize yardımcı olabilecek başka bir takım almak. Bunu başararak gençlerimize yardımcı olacak bir takım ve ayrıca o ligde birkaç genç oyuncuyu daha kadroya katmak istiyorum. Rekabetçi maçlarda kendilerini geliştirerek daha yüksek seviyelere çıkmamıza yardımcı olurlar. Bu benim başka bir hayalim ve bunu gerçekleştirmeye çalışıyorum. Umarım başarabiliriz" ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı''nın hangi kulübü satın alacağı ise merak konusu oldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar