Ege ve Akdeniz'de üst üste depremler! Bu sefer de Muğla sallandı!

Ege ve Akdeniz'de üst üste depremler! Bu sefer de Muğla sallandı!
Ege ve Akdeniz'de günlerdir üst üste depremler meydana geliyor. Çanakkale'nin Ayvacık açıklarında meydana gelen 3.5 büyüklüğündeki depremin ardından bir deprem haberi de Muğla'dan geldi.

Bugün öğlen saatlerinde Ege Denizi''nde, Midilli Adası’nda 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, Çanakkale''nin yanı sıra İzmir ve Balıkesir''den de hissedildi. Bu depremin ardından bir deprem de akşam saatlerinde Çanakkale''nin Ayvacık ilçesi açıklarında 3,5 büyüklüğünde meydana geldi.

Son olarak da Muğla''da 4.4 büyüklüğünde bir deprem oldu. 21:11''de meydana gelen deprem yerin 6.88 kilometre derinliğinde meydana geldi.

"OLUMSUZLUKLARA KARŞI TEYAKKUZDAYIZ"

İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Ege Denizi''nde meydana gelen 5.0 şiddetindeki depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Gelen bilgilere göre hasar gören herhangi bir yapımız yok. Olası tüm olumsuzluklara karşı teyakkuzdayız" demişti.

ÇANAKKALE VALİLİĞİ AÇIKLADI

Çanakkale Valiliği''nden yapılan açıklamada, "Bugün 10.38''de meydana gelen 5 büyüklüğündeki deprem ile ilgili alınan ilk bilgilere göre ilimizde herhangi bir olumsuz durum olmamıştır" denilmişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar