Ünlü oyuncudan aşk hayatına dair çarpıcı açıklamalar!

Ünlü oyuncudan aşk hayatına dair çarpıcı açıklamalar!
Uzun süredir magazin gündeminden uzak kalan Ece Sükan, önceki gün Bebek’te görüntülendi. Muhabirlerle tatlı bir sohbet gerçekleştiren Ece Sükan, aşk hayatıyla ilgili açıklamalar yaptı. Aşka ayıracak vakti olmadığını, yoğun bir tempo ile çalıştığını belirten Sükan, muhabirlerin sohbet isteğini geri çevirmedi.

Son zamanlarda vaktinin çoğunu çalışarak değerlendiren Ece Sükan, uzun zaman sonra ilk defa Bebek’te görüntülendi. Aşk hayatı hakkında konuşan Ece Sükan muhabirlerin, "Aşk hayatınıza zaman ayırabiliyor musunuz?" sorusunu cevapladı. Sükan, "Ayıramıyoruz... Ayıramıyoruz..." diyerek isyan etti.

MODA İLE ALAKALI PROJE YOLDA

Yoğun tempoda çalıştığını söyleyen Sükan, "Görüştüğümüz birçok proje var. Moda ile alakalı işlerimizde yoğunlukta" dedi.

Ece Sükan: Yorumları dikkate almıyorum, işimi yapıyorum - Magazin Haberleri  - Milliyet

"AŞKA AYIRACAK VAKTİM YOK

Gazetecilerin, "Aşk hayatınıza zaman ayırabiliyor musunuz?" sorusuna yanıt veren Ece Sükan, "Ayıramıyoruz... Ayıramıyoruz..." ifadelerini kullanarak, dert yandı.

MUSTAFA SÜRMEN İLE AŞK İDDİALARINI YANITLADI

Geçtiğimiz günlerde basketbolcu Mustafa Sürmen ile hakkında çıkan aşk haberleriyle ilgili de konuşan Sükan, "Yemin ederim haberim yok. Ben öyle bir haber görmedim" açıklamasını yaptı.

Ece Sükan''ın ehliyetine el konuldu - Tele1

DEDİKODULARA CEVAP GECİKMEDİ

Öte yandan geçtiğimiz aylarda İbrahim Kutluay''ın, Edvina Sponza ile ilişkisini noktaladıktan sonra eski manken Ece Sükan’la tekrar aşk yaşamaya başladığı iddia edilmişti.

Çıkan haberlerin ardından alışveriş merkezinde objektiflere yansıyan Kutluay, "Arkadaşlar yok öyle bir şey" diyerek, söylentileri yalanlamıştı. Ece Sükan da, "Yok canım öyle bir şey. Hiç öyle bir şey yok. Demet''i de, İbrahim''i de çok eski tanırım. Hiç öyle bir şey yok" demişti.

Eski aşk yeniden mi küllendi? İbrahim Kutluay ile Ece Sükan arasında neler  oluyor?

"YASAK AŞK" DEDİKODULARI

Üç yıl önce Kutluay ve Sponza birlikteyken, basketbolcu ile Ece Sükan hakkında ''yasak aşk'' dedikoduları ortaya çıkmıştı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar