Ece Erken'den itiraf dolu kandil mesajı: "Ben de troll hesap açtım"

Ece Erken'den itiraf dolu kandil mesajı: "Ben de troll hesap açtım"
Evli ve 2 çocuk babası Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile yasak aşk yaşadığının ortaya çıkmasıyla Beyaz TV'deki Söylemezsem Olmaz programından ayrılan Ece Erken, haftalar sonra Instagram hesabından açıklama yaptı.

Benan Mahmutyazıcıoğlu ile 15 senedir evli ve iki çocuk babası Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile yasak aşk yaşayan Ece Erken'in olayları günlerce magazin gündeminde konuşuldu. Tam sular duruldu derken Ece Erken'in bu kez sevgilisinin arabalarını parçaladığı videosu sızdırıldı ve Erken, sunucusu olduğu Söylemezsem Olmaz programından ayrılmak zorunda kaldı.

Bir tatile ihtiyacı olduğunu söyleyen Ece Erken, bir süredir sessizliğini koruyordu ki haftalar sonra Instagram hesabından yaptığı açıklamalarla dikkatleri yeniden üzerine çekti. Erken, 'Berat Kandiliniz Mübarek Olsun' yazılı görselin altına şu mesajı düştü:

Instagramda 2-3 isimsiz, kendilerine sahte isim takan hesaplar var. Twitter'da da böyle troll hesaplar var... Kiminle muhattap olduğumuzu bile bilmediğimiz hesaplar... (Evet ben de açtım zamanında ama asla kimseye hakaret etmek için değil, bir iş yapıyordum ve benim kendi hesabımı engelleyen magazin siteleri ve diğer hesaplar vardı, onlara bakıyorduk yayında o kadar. Kendimi korumak, başkasına hakaret etmek veya kendime iltifat etmek gibi saçma sapan açılan hesaplar değildi ve programdan ayrıldım o gün kapattım.)

''Ne tweet atsam, ne paylaşsam hemen anlam yükleyip yazılan hakaretler... Zamanında ben de 2 yıl magazin yaptım, eleştirdim, haddimi aştığım yerde dava açıldı... Ama insanlara küfürler hakaretler etmedim, hatam varsa da özür diledim...''

''Unutmayın hepimiz insanız ve herkes kınadığını yaşayabilir... Gün gelir ve bilmeden, detay bilmeden, ne yaşanıldı bilmeden yorum yapmamak gerekir... Bu konularda en ağır eleştiri yapan ünlülerin çoğu sessiz kaldı, çünkü neyin ne olduğunu özel olarak anlattık...''

''Beni, sizi bir tek Allah yargılar. Allah'a hesap veririm. Bugün kandil lütfen artık sadece bana ve aileme hakaret edilen troll hesaplara en azından bakarak ortak olmayın. Allah hepimizin günahlarını affetsin. Dünya olarak zor günler geçiriyoruz, Allah yardımcımız olsun.''

ecerkjen.jpg

NE OLMUŞTU?

Ece Erken'in yaklaşık 1 yıldır evli ve iki çocuk babası Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile ilişkisi olduğu magazin gündemine bomba gibi düştü.  

Bu yasak aşkın ortaya çıkmasıyla Ece Erken, Beyaz Tv'de yayımlanan Söylemezsem Olmaz programında aşkını itiraf etti.

Erken, yasak aşkı nedeniyle tepki alırken evli sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, karısı Benan Mahmutyazıcıoğlu ile boşanmasının Ece Erken'den kaynaklanmadığını dile getirdi.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun açıklaması ise gelen tepkileri azaltmadı. Ece Erken, birçok ünlü ismin tepkisini çekerken sosyal medyada da birçok eleştiri aldı.

Ardından ise Benan Mahmutyazıcıoğlu, Ece Erken'in Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun arabalarını parçalarken kameralara yakalandığı bir videoyu ifşa etti.

Ece Erken, araba parçalama videosuyla da sosyal medyaya damga vurunca görüntülerin eski olduğunu söyledi. Söylemezsem Olmaz programına bağlanarak Bircan Bali ile konuşan Şafak Mahmutyazıcıoğlu da sevgilisi Erken'e destek çıktı.

Fakat araba parçalama videosu Ece Erken için son damla oldu. Bircan Bali'nin tek sunduğu Söylemezsem Olmaz programına 10 dakika kadar kısa bir süre katılan Ece Erken, canlı yayında istifa ettiğini duyurdu. Ece Erken'in yerini ise Seren Serengil ve Seda Akgül aldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar