Ebru Gündeş ile Murat Özdemir Dubai'de evlendi

Ebru Gündeş ile Murat Özdemir Dubai'de evlendi
Ünlü Şarkıcı Ebru Gündeş, İş insanı Murat Özdemir ile Dubai'de evlendi. Ünlü Şarkıcı mutluluğu sosyal medyadan fotoğraf paylaşarak ilan etti.

Ünlü Şarkıcı Ebru Gündeş, yeni bir hayata "merhaba" dedi! Ünlü şarkıcı, iş insanı Murat Özdemir ile Dubai'de gerçekleşen muazzam bir düğünle hayatını birleştirdi.

Çiftin nikahını ise Dubai Başkonsolosu Onur Şaylan kıydı. 2.Sayfa'nın haberine göre, düğün törenine özel olarak katılan isimler arasında Gündeş'in şahidi iş insanı Faruk Özbek ve Özdemir'in şahidi ise Okan Küfeci yer aldı.

RIZA SARRAF İLE ANLAŞMALI OLARAK BOŞANMIŞTI

Ebru Gündeş'in hayatındaki bu mutlu başlangıç, geçmişteki evlilik deneyimlerinden ayrı bir sayfa açtı. Ünlü şarkıcı, 2010 yılında iş insanı Rıza Sarraf ile evlenmiş ve uzun bir birliktelik yaşamıştı. Ancak, Mayıs 2021'de Bodrum Aile Mahkemesi'nde açtığı dava ile gündeme gelerek, Rıza Sarraf'ın kendisini aldattığı iddiasıyla 11 yıllık evliliğini anlaşmalı olarak sonlandırmıştı.

whatsapp-gorsel-2024-02-27-saat-22-20-56-25af0752.jpg

Ebru Gündeş ve Murat Özdemir çifti, romantik bir atmosferde düzenlenen düğünleriyle dikkat çekerken, bu mutlu birliktelikleriyle de sevenlerine unutulmaz bir gün yaşattılar. Çiftin evlilik serüveni, sosyal medyada da geniş bir ilgiyle karşılandı ve hayranları tarafından tebrik yağmuruna tutuldular.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar