Nikah tarihi belli oldu: Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş evleniyor!

Nikah tarihi belli oldu:  Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş evleniyor!
Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, geçtiğimiz yıl Reza Zarrab ile sonlandırdığı evliliğinin ardından yeniden dünyaevine girmeye hazırlanıyor. Kalbini Murat Osman Özdemir'e kaptıran Gündeş'in nikah tarihi belli oldu.

Gündeş'in, iş insanı Murat Özdemir ile Ramazan Bayramı'nın hemen ardından evleneceği öne sürüldü. İlk eşinden 2, ikinci eşinden 1 çocuğu olan Murat Özdemir’in evlenme teklifini kabul eden Gündeş, Ramazan Bayramı'ndan sonra nikâh masasına oturacak.

Özdemir'in bir an önce evlenmek istemesine rağmen Ebru Gündeş'in yoğun sahne programı nedeniyle nikahın bayram sonrasına bırakıldığı belirtildi. Gündeş'in yoğun iş temposu, çiftin evlilik planlarını ertelemelerine sebep oldu.

Ebru Gündeş, daha önce Hamdi Vardar ve avukat Ömer Durak ile evlenmişti. 2010 yılında iş insanı Reza Zarrab ile dünyaevine giren Gündeş'in 11 yıllık evliliği, 2021 yılında iddialarla son bulmuştu. Gündeş, Zarrab'ın kendisini aldattığı iddiasıyla Bodrum Aile Mahkemesi’nde dava açmış ve anlaşmalı boşanma ile evliliğini sonlandırmıştı.

depophotos-18054803-min-hwkb.webp

depophotos-16794235-min-n6q9.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar