Ebru Baki neden yok? Sözcü TV'nin sunucusu Ebru Baki ayrıldı mı? Ebru Baki kimdir?

Ebru Baki neden yok? Sözcü TV'nin sunucusu Ebru Baki ayrıldı mı? Ebru Baki kimdir?
Para Politika programının sunucusu Ebru Baki'nin programda yer almaması izleyenlerin kafasında soru işareti yarattı. Birçok kişi internette 'Ebru Baki Sözcü TV ayrıldı mı?' sorusunun cevabını arıyor. Peki Ebru Baki neden yok? Sözcü TV'nin sunucusu Ebru Baki ayrıldı mı? Ebru Baki kimdir?

Sözcü TV'nin ünlü ekonomi sunucusu Ebru Baki son programlarda yer almadı. İzleyiciler sunucunun nerede olduğunu merak etmeye başladı. Peki Ebru Baki neden yok? Sözcü TV'nin sunucusu Ebru Baki ayrıldı mı? Ebru Baki kimdir?

SÖZCÜ TV'NİN SUNUCUSU EBRU BAKİ AYRILDI MI?

Sözcü TV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Para Politika programının sevilen sunucusu Ebru Baki, programda yer almayınca izleyiciler merak etmeye başladı. Ancak kısa bir süre sonra ortaya çıkan gerçek, Ebru Baki'nin sağlık sorunları nedeniyle programına geçici olarak ara verdiğiydi.

Programı açan İpek Özbey, salgın nedeniyle Ebru Baki'nin sağlık sorunları yaşadığını ve bu sebeple programı kendisine emanet ettiğini açıkladı. Ebru Baki'nin bu nedenle ekranlarda olmadığı belirtildi.

Ebru Baki'nin Sözcü TV'den ayrıldığına dair çıkan söylentilerin ise doğru olmadığı ve sadece geçici bir süre için programına ara verdiği vurgulandı.

EBRU BAKİ KİMDİR?

1975 İstanbul doğumlu gazeteci Ebru Baki, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümünden mezun olmuştur. Staj dönemini Hürriyet Gazetesi Ekonomi Servisi'nde geçiren Baki, burada başarılı bir çalışma sürecine sahiptir. Cumhuriyet Dergisi'nde yayınlanan haber ve fotoğrafları çeşitli ödüllere layık görülen Baki, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünden birincilikle mezun olmuştur. CNN Türk kanalında ekonomi haberlerini sunan Baki, daha sonra Habertürk kanalına geçmiştir. Şu anda Sözcü TV'de "Ebru Baki İle Para Politika" programını sunuyor.

Ebru Baki'nin sağlık sorunları nedeniyle geçici olarak programına ara vermesi, izleyiciler arasında rahatlama yaratmış ve ayrılık söylentilerini yalanlamıştır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar