Ebrar Sitesi'nin yıkılma anı 1 yıl sonra ortaya çıktı: Depremde 1400 kişiye mezar olmuştu!

Ebrar Sitesi'nin yıkılma anı 1 yıl sonra ortaya çıktı: Depremde 1400 kişiye mezar olmuştu!
Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki deprem anına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. 1400 kişinin yaşamını yitirdiği Ebrar Siteleri'nin yıkılma anı da kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi.

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat 2023'te saat 04.17'de merkez üssü olan Pazarcık ilçesi olan 7.7 büyüklüğünde deprem olmuştu. Çok sayıda bina yerle bir olurken, 9 saat 7 dakika sonra saat 13.24'te bu kez merkez üssü Elbistan olan 7.6 büyüklüğünde bir deprem daha yaşandı. Resmi rakamlara göre 53 bin 237 kişinin hayatını yitirdiği, 107 bin 213 kişinin de yaralandığı depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş'ta o geceye ait bazı yeni görüntüler ortaya çıktı.

thumbs-b-c-6b157bbe8b81fba954a039d554201543.jpg

IŞIK PATLAMALARI KAMERADA

Görüntülerde, yüksek katlı binaların yerle bir olması ile yıkım sonrası oluşan toz bulutları yer aldı. Görüntülerde ayrıca insanları panik anları, araçları ile şehri terk etmeleri kameralara saniye saniye yansıdı. Depremin başlaması ile oluşan ışık patlamaları da kameralar tarafından anbean kaydedildi. Şehrin hakim tepelerinde kameraya yansıyan görüntülerde; depremle ile ışık patlamaları ve elektrik kesintisi olduğu görüldü.

deprem-aa-2089260.jpg

EBRAR SİTESİLERİ'NİN YIKILMA ANI KAMERALARDA!

Depremin simgelerinden olup, 1400 kişinin yaşamını yitirdiği Ebrar Siteleri'nin yıkılma anı da kameralar tarafından kaydedildi. Görüntülerde; önce D Blok, sonrasında da karşısında bulunan C Blok ile diğer bloklar yıkılarak etrafı toz bulutu kapladı. Toz bulutunun dağılması ile gün yüzüne çıkan enkaz, depremin dehşet verici yıkıcılığını da gözler önüne serdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar