Düşük aldınız diye üzülmeyin! Emekli promosyonu için yeni karar

Düşük aldınız diye üzülmeyin! Emekli promosyonu için yeni karar
Maaşının yetersiz gelmesi nedeniyle bankaların verdiği maaş promosyonlarına yönelen emekliler için kritik döneme girildi. Pek çok banka emekliye verdiği maaş promosyonunu 10 lira seviyesine çekerken, promosyona başvuru süresinde yeni bir gelişme yaşandı.  İşte bütün ayrıntılar...

EMEKLİ PROMOSYONU İÇİN YENİ KARAR

Hükümetin bu yılın yarısında gittiği enflasyon zammı emekli için çare olmazken, milyonlarca emekli bankaların verdiği maaş promosyonları ile bir nebze rahatladı. Özel bankaların daha yüksek verdiği promosyon rakamları 10 bin liralar seviyesinde seyrederken, promosyonlara başvuru süresi 30 Ağustos tarihinden 30 Eylül''e kadar uzatıldı. Promosyonları başvuru için son 7 gün kalırken bankalardan ise yeni detaylar gelmeye devam ediyor.

Emekli promosyon kampanyaları devam ederken kritik haftaya girildi. Birçok bankada emekli promosyon ödemeleri 10 bin TL''ye yaklaşırken henüz işlem yapmamış olan vatandaşlar son başvuru tarihini araştırıyor.

EMEKLİYE 10, MEMURA 41 BİN 500 LİRA

Emekli promosyonu ödemeleri 8 bin 250 TL''ye kadar çıkarken emekli yakınını kampanyaya dahil edenler, 10 bin TL''ye kadar promosyon ödemesi alabiliyor. Emeklilerin yanı sıra memurlar için de promosyon yarışı sürüyor. Memur promosyonlarında ise bazı kurumlar 41 bin 500 liraya sözleşme yeniledi.

BAŞVURU SÜRELERİ UZATILDI!

Denizbank, Vakıf Bank, İş Bankası TEB, Garanti BBVA, Akbank, ING, Ziraat ve Yapı Kredi bankaları emekli promosyon kampanyalarında güncelleme yaptı. Bankalar, emekli promosyonu ödemeleri için 31 Ağustos günü olan son başvuru tarihini 30 Eylül''e kadar uzattı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar