Abdülkerim Bardakçı, A Milli Takım kadrosundan çıkarıldı

Abdülkerim Bardakçı, A Milli Takım kadrosundan çıkarıldı
Galatasaraylı savunma oyuncusu Abdülkerim Bardakcı, baş ağrısı şikayeti nedeniyle A Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosundan çıkarıldı.

ürkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, "Galatasaray''da forma giyen milli futbolcumuz Abdülkerim Bardakcı, üç gündür devam eden baş ağrısı şikayeti nedeniyle EURO 2024 Elemeleri''nde Ermenistan ve Hırvatistan ile karşılaşacak A Milli Takımımızın aday kadrosundan çıkarıldı." ifadeleri kullanıldı.

Abdülkerim''in ileri tetkik ve tedavisine Galatasaray Kulübünde devam edileceği belirtildi.

GENÇ OYUNCU KARİYER SEZONUNU GEÇİRİYOR

Galatasaray''da başarılı stoper Marcao''nun Sevilla''ya satılmasının ardından, Brezilyalı oyuncunun yerine Konyaspor''dan transfer edilen Abdülkerim Bardakçı, performansı ile Galatasaray taraftarının övgüsünü kazandı. Bardakçı, sezona Giresunspor karşılaşmasında yaptığı hata ile takımına getirdiği mağlubiyet ve Gaziantepspor karşısında aldığı kırmızı kart ile başlayarak, sarı-kırmızılı taraftarın tepkisini çekmişti. Aradan geçen haftalarda Süper Lig tarihinin en uzun galibiyet serisine imza atan Galatasaray''da, bu galibiyet serisinin mimarlarından biri de savunmadaki başarılı performansı ile Abdülkerim Bardakçı ve Victor Nelsson tandemi oldu. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar