Dünya devleri Galatasaraylı yıldızın peşine düştü! İşte adı geçen kulüp

Dünya devleri Galatasaraylı yıldızın peşine düştü! İşte adı geçen kulüp
Sezon başında Galatasaray'a katılan ve hızı ile taraftarın gönlünde taht kuran Sacha Boey'in talipleri her geçen gün artıyor. İşte yıldız oyuncu için ortaya atılan transfer iddiaları...

Transfer edilirken bazılarının burun kıvırdığı  Sacha Boey, gösterdiği performans ile sadece taraftarın değil, dünya devlerinin de ilgisini çekti.

Akşam''da yer alan habere göre, Premier Lig ve Serie A ekipleri Fransız sağ bek için yarışa girdi. Haberde; Arsenal, Liverpool, Aston Villa, Roma ve Udinese''nin 22 yaşındaki oyuncuyu transfer etmek istediğine vurgu yapılırken, şu ifadeler kullanıldı: "Fransız sağ bek henüz 22 yaşında ve büyük bir potansiyele sahip olduğunu göstermeye devam ediyor."

TAKEHIRO TOMIYASU''NUN YERİNE

"Onu kadrosuna katmak isteyen birçok takım var. Ancak en önemli talibi Arsenal. Topçular, kadrosunu güçlendirmek istiyor. Boey, Arsenal''in bir sonraki transfer dönemindeki planları arasında. Takehiro Tomiyasu''nun sakatlık sorunu yaşaması nedeniyle Ben White''ta önemli bir alternatif olması düşünülüyor. Yaz aylarında bazı oyuncularla yollar ayrılacak çünkü Arteta rekabetçi bir takım istiyor.

Boey de kaliteyi yükseltmek adına iyi bir hamle olacak gibi duruyor. Arsenal yaz transfer döneminde teklifte bulunmaya hazırlanıyor. G.Saray ise 10 milyon euroyu yeterli bulmuyor."

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar