Dünyayı gezen çiftin son rotaları kabusa döndü: 7 kişi tarafından tecavüze uğradı...

Dünyayı gezen çiftin son rotaları kabusa döndü: 7 kişi tarafından tecavüze uğradı...
Bir İspanyol turist, kocasıyla birlikte dünya turuna çıktıktan sonra Hindistan'ın Dumka bölgesinde bir grup tarafından cinsel saldırıya uğradı.

Instagram hesabı "Vuelta Al Mundo En Moto" üzerinden seyahatlerini paylaşan ve 5 yıl boyunca 60'tan fazla ülkeyi ziyaret ederek yaklaşık 170 bin kilometre yol kat eden çift, Hindistan'da bir saldırıya maruz kaldıklarını duyurdu.

Vincente ve Fernanda, sosyal medya hesapları üzerinden yaptıkları açıklamada saldırıya uğradıklarını duyurdu. Hastanede yaptıkları açıklamada çift, kendilerine 7 kişinin saldırdığını ve gasp ettiğini, Fernanda'nın cinsel saldırıya uğradığını belirtti.

656-aw0v.webp

Fernanda, gelişmeyi şu sözlerle paylaştı: "Kimsenin başına gelmesini istemediğim bir olay yaşandı. 7 erkek bana tecavüz etti. Bizi dövdüler ve gasp ettiler. Çok fazla bir şey almadılar çünkü gerçekte istedikleri bana tecavüz etmekti. Şu anda polisle birlikte hastanedeyiz. Her şey Hindistan'da yaşandı." Yüzlerinde yara izleri olan ve gözyaşlarına hakim olamayan Fernanda, "Polis burada. Burada uyumamıza izin verdiler" şeklinde konuştu.

edqwdqwd-800x519.jpg

Vincente, "Bizi dövdüler. Benim boğazıma bir bıçak dayadılar ve öldürmekle tehdit ettiler" şeklinde ifade etti.

1-zn59.webp

122 binden fazla takipçileri olan çift, Nepal'e gitmek üzereyken yol kenarında çadır kurarak mola verdiklerini ve uyuduklarını fakat 7 kişinin saldırısıyla uyandıklarını belirtti.

ksnpocbq5zhv6utz.jpg

İspanya'nın Hindistan Büyükelçiliği'nden yetkililerin Hint makamlarla iletişime geçtiği bilgisi verilirken, 7 saldırganın 3'ünün gözaltına alındığı açıklandı.

whatsapp-image-2024-03-03-at-13-26-58.webp

YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Öne Çıkanlar