Yusuf Güney'den tartışma yaratacak iddia! 10 yıldır komada olan Kenan Işık'ın neden uyanmadığını açıkladı

Yusuf Güney'den tartışma yaratacak iddia! 10 yıldır komada olan Kenan Işık'ın neden uyanmadığını açıkladı
Son dönemde yaptığı sıra dışı açıklamalarla dikkat çeken ünlü şarkıcı Yusuf Güney, TV8'de katıldığı Aramızda Kalsın programında gündemi sarsacak bir iddiada bulundu.

Ünlü şarkıcı Yusuf Güney, Türkiye'nin sevilen bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster'in efsane sunucusu Kenan Işık'ın astral boyutta kaybolduğunu iddia etti. Daha önce astral seyahat ve gizli toplantılara katılım konularında ilginç açıklamalarda bulunan Güney, bu kez Kenan Işık'ın durumuyla ilgili şok edici bir iddia ortaya attı.

"ŞU AN ASTRAL BOYUTTA KAYBOLMUŞ DURUMDA"

Güney, 10 senedir komada olan Işık için "Şu an astral boyutta kaybolmuş durumda. Geri getirilebilir. Bunun teknikleri var. Uyanırsa öyle acayip şeyler anlatacak ki, beynimiz yanacak" ifadelerini kullanarak dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

uu.jpg

Kenan Işık, spor salonunun saunasında geçirdiği düşme sonucu yaşadığı beyin kanamasıyla gündeme gelmiş ve 10 senedir komada bulunan ünlü sunucunun durumu hala stabilitesini koruyor.

Yusuf Güney'in bu iddiası sosyal medyada geniş yankı bulurken, hayranları ve meraklıları şarkıcının söz konusu tekniklerle Kenan Işık'ı geri getirme iddiasını yakından takip etmeye başladı. Güney, açıklamalarının sonunda Kenan Işık'a olan sevgi ve hayranlığını vurgulayarak sözlerini noktaladı: "Uyanırsa öyle acayip şeyler anlatacak ki, beynimiz yanacak. Ben kendisini çok seviyorum. Kendisine hayranım.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar