Dünya Netflix'teki bu Türk dizisini izliyor! En çok izlenenlerde ilk üçe girdi

Dünya Netflix'teki bu Türk dizisini izliyor! En çok izlenenlerde ilk üçe girdi
Popüler dizi ve film izleme polatformu olan Netflix’te,  Perihan Mağden’in romanından uyarlanan ‘Biz Kimden Kaçıyorduk Anne?’ dizisi, dünya sıralamasında ilk üçe girdi.

Türk yapımı olan, ''Biz Kimden Kaçıyorduk Anne?’ dizisi, Netflix’te, yayımlandığı ilk hafta dünya sıralamasında ilk üçe girdi.

Başrolünü Melisa Sözen’in oynadığı ve 24 Mart''ta yayımlanan dizi, Netflix platformunda dünyada en çok izlenen diziler sıralamasında ilk üçe girdi.

Biz Kimden Kaçıyorduk Anne konusu nedir, uyarlama mı yoksa gerçek hikaye  mi? Netflix Biz Kimden Kaçıyorduk

Dizinin senaryosunu Ertan Kurtulan’ın yazdı. Netflix ölçümlerine göre yayımlanan dizi yayımlandığı ilk üç günde 19 milyon 410 bin saat izlenerek ‘Dili İngilizce Olmayan Diziler’ listesine üçüncü sıradan giriş yaptı.

Bir süredir kaçak bir hayat yaşayan anne ve genç kızı Bambi arasında son derece güçlü bir bağ vardır. Bir süredir kaçak bir hayat yaşayan ikili, lüks otellerde kalıp sürekli yer değiştirmektedir. Fakat lüks otellerin yerini köhne pansiyonlar alırken, bunun bir peri masalı olmadığı açığa çıkar. Arkalarında bir dizi ceset bıraktıklarını öğrendiğimizde ise annenin belki de av değil avcı olabileceğini anlarız...

Biz Kimden Kaçıyorduk Anne dizisi konusu nedir? Oyuncuları kimler? Biz  Kimden Kaçıyorduk hangi otelde çekiliyor? - Televizyon Haberleri

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar