Acile kaldırılan yaşlı kadın hastanenin çöp konteynerinde ölü bulundu

Acile kaldırılan yaşlı kadın hastanenin çöp konteynerinde ölü bulundu
Fransa'da, demans hastası bir kadının acil servise kaldırılmasının ardından kaybolduğu ve kaybolduktan 2 gün sonra hastanenin bodrumundaki çöp konteynerinde ölü bulunduğu bildirildi.

La Provence gazetesinin haberine göre, 85 yaşındaki demans hastası bir kadın, 23 Şubat'ta kızı Claudine tarafından Aix-en-Provence şehrindeki bir hastanenin acil servisine getirildi. Ancak, yaşlı kadın 23 Şubat gecesi hastaneden kayboldu ve 25 Şubat'ta aynı hastanenin bodrum katındaki çöp konteynerinde ölü bulundu.

SADECE 1 SAATLİĞİNE AYRILMIŞTI!

Claudine, annesinin tedavi gördüğü sırada içecek almak için hastaneden ayrıldı. Ancak, bir saat sonra geri döndüğünde annesinin yerinin değiştirildiğini ve hemşirelerin kendisini içeri almamaları üzerine evine döndü. Hastaneden gelen bir telefonla annesinin kaybolduğunu öğrendi.

fransada-acil-servise-kaldirilan-yasli-kadin-hastanenin-cop-konteynerinde-olu-bulundu-zz3n.jpg

GÜVENLİK KAMERALARI KONTROL EDİLEMEDİ

Claudine, hastane yönetiminden güvenlik kameralarını kontrol etmesini istedi. Ancak, hastane yetkilileri güvenlik kameralarına erişim şifresinin kendilerinde olmadığını belirtti.

g.jpg

SOSYAL MEDYADA ARANDI

Claudine, annesini hastanenin çevresinde ve sosyal medya platformlarında aramaya başladı. İtfaiye görevlisi kuzeni ile birlikte aramalarını sürdüren Claudine, 25 Şubat'ta annesinin cesedini hastanenin bodrumundaki çöp konteynerinde buldu.

ekran-alintisi.jpg

SAVCILIK SORUŞTURMA BAŞLATTI

Olay, sosyal medyada büyük bir tepki çekerken, Aix-en-Provence Savcılığı soruşturma başlattı. Claudine, annesinin ölümünden güvenlik kameralarına erişim sağlamayan hastaneyi sorumlu tutuyor.

ghclabvxyae60ax.jpg

ghclabzwqaajm7t.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar