Survivor’dan dün akşam kim gitti? Survivor'da üzücü veda gecesi

Survivor’dan dün akşam kim gitti? Survivor'da üzücü veda gecesi
Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen deprem felaketi sebebiyle çekimleri durdurulan Survivor, geçtiğimiz günlerde yeniden yayınlanmaya başladı. Birkaç bölüm yayınladıktan sonra da eleme konseyi yapıldı. Dominik'ten sürpriz şekilde elenerek ayrılan yarışmacı üzüntüsünü gizleyemedi. Peki, Survivor'dan kim gitti, kim elendi? İşte tüm merak edilenler…

Son bölümde yarışmacılar ilk olarak ödül oyununda karşı karşıya geldi. Oyunda parkurun galibi gönüllüler olurken; gecenin sonunda ada konseyi gerçekleşti. Bu hafta eleme potasında yer alan Elanur, Barış, Tunga, Fatih, Batuhan''ın SMS oylama sıralamasına göre veda eden isim arkadaşlarını gözyaşlarına boğdu.

Tv8 ekranlarında yayınlanan yarışmada Survivor''da SMS oylaması sonuçları belli oldu. Bu hafta takım arkadaşları tarafından potaya gönderilen yarışmacılar Elanur, Barış, Tunga, Fatih, Batuhan olarak belirlenmişti. 23 Şubat Perşembe akşamı yapılan ada konseyinde Murat Ceylan Survivor''dan elenen yarışmacının Tunga olduğunu duyurdu.

En az SMS oyunu alarak adaya veda eden isim Tunga oldu. Survivor''dan elenen Tunga takım arkadaşlarını gözyaşlarına boğdu. Dominik''e erken veda eden Tunga da elenmenin üzüntüsünü gizleyemedi.

Yarışmaya, pek çok kişi tarafından favori görülen Tunga''nın veda etmesi sonucu yorumlar gecikmedi elbette:

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar