2023 Survivor sezonu bitti mi? Survivor devam edecek mi?

2023 Survivor sezonu bitti mi? Survivor devam edecek mi?
Kahramanmaraş depremi akabinde program ve diziler ara verildi. Ara verilen programlardan biri de Survivor oldu. 2023 Survivor sezonu ne zaman başlayacak, devam edecek mi? İşte ayrıntılar...

Kahramanmaraş depremi ardından büyük hüzün devam ediyor. Depremden etkilenen 11 il için kurtarma çalışmaları televizyonlardan her an canlı olarak yayınlanıyor. Büyük mucizelere şahit olurken, ne yazık ki büyük kayıplar da yaşanıyor. Deprem dolayısıyla televizyonların yayın akışları da buna göre planlanıyor. Diziler, programlar, yarışmalar günlerce yayınlanmadı. Survivor da bunlardan biri oldu. İzleyiciler ise Survivor ne oldu, bitti mi? 2023 Survivor sezonu ne zaman başlayacak, devam edecek mi? 

TV8 kanalının ilgiyle takip edilen yarışması Survivor için meraklı arayış başladı. Ülkemizi ve dünyayı derinden etkileyen Kahramanmaraş depremi normal hayat akışını da engelledi. Tüm vatandaşlar derin hüzün yaşarken bazı konular ise merak konusu oldu. Televizyon kanallarında devam eden yarışmaların durumu merak konusu oldu. En çok izlenen yarışmalardan biri olan Survivor hakkında da birçok soru gündemde dolaşıyor. Survivor ne oldu, bitti mi? 2023 Survivor sezonu ne zaman başlayacak, devam edecek mi?

SURVİVOR NE OLDU, BİTTİ Mİ? 

Survivor 2023 sezonunun devam edip etmemesi ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. 

SURVİVOR 18 ŞUBAT VAR MI?

Survivor 2023 bu akşam yayınlanacak mı sorusunun da yanıtı merak ediliyor. Survivor 2023 yarışması 18 Şubat Akşamı da deprem yayını sebebiyle yeni bölümü yayınlanmayacak. 

EN DÜŞÜK REYTİNGLER BU SENE

AB kategorisinde 3 oranının altına düşen Survivor 2023 Acun Ilıcalı2nın kafasını karıştırdığı iddiaları konuşuluyor.  Öyle ki 23.00 sonrası reytinglerinde 30''lu sıralara düşen Survivor 2023 giderleri gelirlerinden fazla olduğu söyleniyor.  Geçtiğimiz hafta 3 kişinin yarışmaya veda etmesi ve sonrasında da hakkında ortaya atılan iddiaların da Survivor''un fişinin çekilmesine mahal verdiği konuşuluyor. 
Ortaya atılan iddialarda yarışmacıların ülkeye döndüğü söyleniyor. Yeni bölümleri henüz başlamayan Survivor 2023 ile alakalı net bir açıklama henüz gelmedi. 

Ancak Acun Ilıcalı''nın final yapmayacağı ancak yarışmayı geçen senelere göre daha kısa keseceği gelen iddialar arasında. Ancak başlasa bile final tarihinin öne çekildiği de söyleniyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar