Survivor 2023 devam edecek mi? Survivor yarışmacılarının deprem sürecinde ne yaptıkları ortaya çıktı?

Survivor 2023 devam edecek mi? Survivor yarışmacılarının deprem sürecinde ne yaptıkları ortaya çıktı?
Milyonlarca insanın severek izlediği Survivor 2023 yarışması, Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen deprem felaketinin ardından ekranlara ara vermişti. Yeni bölümünün ne zaman olacağı merakla beklenirken, yarışmacıların bu süreçte ne yaptığı ortaya çıktı.

Survivor yarışması Pazartesi, Salı, Cumartesi ve Pazar akşamları seyircilerle bir araya geliyordu. Türkiye’nin 10 ilinde büyük yıkımlara ve yüksek sayıda insanın hayatını kaybettiği Kahramanmaraş merkezli depremden dolayı bir süreliğine ekranlara ara vermişti. Peki yarışmacılar bu süreçte ne yaptı? İşte tüm merak edilen detaylar…

 

Acun Ilıcalı’nın Haluk Levent’in kurucusu olduğu Ahbap’a tam tamına 1milyon lira ve tırlarca su gönderdiği biliniyordu. Türkiye Tek Yürek programında hem kızları hem de kendi adına toplamda 5 milyon lira bağış yapan Acun Ilıcalı, aynı zamanda Türkiye Tek Yürek programında“Yuvarlama” sistemiyle en az 50 milyon liralık bir bağış yapılmasında yardım etmişti. 

DEPREM HABERİNİ ALAN ACUN ILICALI’NIN YAPTIKLARI HERKESİ ŞOKA UĞRATTI!

Diman Arcana isimli sosyal medya hesabı; söz konusu Survivor yarışmacılarının ne yaptığı hakkında; “Deprem felaketinden sonra ekranlarda yayının durması sebebiyle yarışmanın çekimlerinin de yaklaşık 13 gündür yapılmadığı ve Survivor 2023 yarışmacılarının da bu esnada Dominik’te bir otelde konakladıklarını öğrendik.. Yarışmanın çekimlerine ise ekranlardaki yayın akışları düzene döndüğünde yeniden başlanması beklenirken bazı isimlerin de yarışma kadrosundan bu süreçte kendi isteğiyle ayrılması bekleniyor.” sözlerini dile getirdi. Birçok kişi ise bunun üzerine “Zaten kimsenin Survivor izleyecek hali yok”, “Bizler burada cehennemi yaşıyoruz, bir garip geldi!” yorumlarında bulundular.

 

Sosyal medyada yankı uyandıran bu olay sonrasında nelerin olacağı büyük bir merak konusu oldu. Ekranlara tam olarak ne zaman geleceği ise merak konusu oldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar