Düğüne özel uçakla geldiler!

Düğüne özel uçakla geldiler!
Antalya'nın Serik ilçesinde Hindistan'ın varlıklı ailelerinden olan bir çift, düğünleri için masraftan kaçmadı. Davetliler düğüne özel uçakla geldi.

Hindistan'ın varlıklı ailelerinden olan çiftin düğünü için 200'ü aşkın davetli özel uçuş imkanlarıyla Antalya'ya getirildi.

Rixos Premium Belek Otel'de gerçekleşen düğün sahibinin aileleri, Hint gelenekleriyle yaptıkları düğünleri için hiçbir masraftan kaçınmadı. Özel olarak dizayn edilen ve farklı seremoniler için düzenlenen etkinlik alanları binlerce çiçek ve özel dekor malzemeleriyle süslendi. Düğün için aşçı, prodüksiyon, dekor ve teknik ekipleri ve malzemelerin bir kısmı da Hindistan'dan getirildi.

MEMNUNİYET DÖNÜŞLERİ HER ŞEYE DEĞER

Düğünün uçak, otel, transferler, ağırlama ve özel geceler de dahil olmak üzere A'dan Z'ye tüm koordinasyonunu yapan firmanın kurucu ortağı Bünyat Özpak, "Şu an içinde bulunduğumuz büyüleyici ortam uzun süren emek ve hazırlıklar sonucunda oluşturuldu. Her işimizde olduğu gibi ailelerin, gelin ve damadın bir ömür boyunca hayalini kurduğu bir düğünü gerçeğe dönüştürüyoruz. Aylarca süren iletişim ve hazırlıklar sonrasında gerçekleştirdiğimiz organizasyonların yarattığı tatmin ve memnuniyet dönüşleri her şeye değer. Sürdüre geldiğimiz yoğun pazarlama faaliyetlerimiz neticesinde, Hindistan'dan ülkemize gerek destinasyon düğünü gerek toplantı grupları anlamında üretkenliğimizi artırıyoruz." dedi.
 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar