Düğünde muhtarlık seçimi kavgası çıktı!

Düğünde muhtarlık seçimi kavgası çıktı!
Diyarbakır'da yapılan bir düğünde iki muhtar adayı arasında kavga çıktı. Yakınlarının karıştığı kavga bir anda büyüdü.

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesine bağlı Talaytepe Mahallesi'nde gerçekleşen bir düğün, muhtar adayları arasındaki ailevi husumetin ortasında şiddet olayına dönüştü.

İki muhtar adayı ve aile bireyleri arasında muhtarlık seçimleri nedeniyle başlayan gerilim, bir aile düğününde tehlikeli bir seviyeye ulaştı.

DÜĞÜN SALONUNA POLİS ÇAĞRILDI

Olayın yaşandığı düğün salonunda takı merasimi sırasında muhtar adayları arasındaki sözlü tartışma kısa sürede yumruklu ve tekme kavgasına dönüştü. Akraba olan taraflar arasında çıkan arbedede, bazı davetliler dayanamayarak baygınlık geçirdi. Düğün salonu çalışanları ve davetlilerin müdahalesinin yetmemesi üzerine, olay yerine çağrılan polis ekipleri kavgayı sonlandırmak için harekete geçti.

Düğün salonunda gerçekleşen bu olayın ardından salonun güvenliğinin sağlanması adına önlemler alındı ve damat ile gelin takı merasimleri sona erdi. Polisin salon önünde bekleyişi sürerken, baygınlık geçiren davetlilere sağlık görevlileri tarafından müdahale edildi. Olayın seçim atmosferinde yaşanan ailevi gerilimden kaynaklandığı belirtilirken, polis soruşturmanın devam ettiğini açıkladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar