Doları olanlara hayati uyarı! Selçuk Geçer olacakları ifşa etti

Doları olanlara hayati uyarı! Selçuk Geçer olacakları ifşa etti
Milyonlarca yatırımcıyı ilgilendiriyor. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den dikkat çeken bir uyarı geldi. Geçer, dolarda yaşanan gelişmenin devam ederek öne alınamaz bir şekilde ilerleyeceğini söyledi. 

Döviz kurundaki dalgalanmalar ve altın kurundaki dalgalanmaların hız kazanması ile yatırımcıları tedirgin bir hal aldı. Altın fiyatlarında yaşanan ani düşüş ve dolar kurundaki yükseliş ile birlikte açıklamalar gelmeye devam ediyor.  Gündemde sık sık yer alan bu ikiliye dair ortaya atılan iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Dolar kuru için çok hızlı bir artış göstereceği iddia edilirken Selçuk Geçer''den açıklama geldi. Para piyasaları uzmanı ekonomist Selçuk Geçer, 1 hafta sonrasını işaret ederek yatırımcılara uyarılarda bulundu. 

ELİNDE DOLARI OLANLAR DİKKAT!

Elinde dolar olan yatırımcıları uyaran ünlü ekonomist Selçuk Geçer 1 hafta daha beklemeleri belirtti. Ülkemizde yatırımcı olsun olmasın büyük bir merak konusu olan dolar kurunun seyri gündemde yer alıyor.

Türkiye piyasalarındaki reel sektör dolar kuru için 28 TL üzerinde olduğunu belirten ve ihracat yapan iş insanlarının bu dolar kurunun tabelaya yansımaması nedeniyle şikayetçi olduğunu belirten Selçuk Geçer aynı zamanda bu durumun doların yaşadığı yükselişin piyasalara ve birçok sektöre olumsuz yansımalara yol açtığını belirtti. 

Eninde sonunda bu yükselişin tabelaya yansıyacağını belirten Selçuk Geçer bu nedenle dolara yatırım yapan kişilerin satış yapmamasını ve ellerinde tuttukları dolara sahip çıkarak beklemesini söyledi. Aynı zamanda seçim sonrasında dolarda görülen yükselişin süreceğini de belirten Selçuk Geçer yatırımcılara panik satışları yapmamalarını tavsiye etti.

DOLAR KURU İÇİN TARİHİ UYARI

Sürekli dalgalanmaların olduğu döviz piyasasında uzun vadede dolar kurunun daha da yükselmesi bekleniyor. Bu konuda açıklamalarıyla dikkat çeken Selçuk Geçer dolara yatırım yapanların mutlaka doları ellerinde tutmaları gerektiğini ifade ediyor. Selçuk Geçer tarafından yapılan tahminlere göre dolar kuru yükselişini sürdürecek ve seçim sonrasında aşırı bir şekilde yükselerek 36 TL ile 40 TL seviyesine kadar çıkacak.

Not: Yatırım tavsiyesi değildir. Selçuk Geçer''in kendi görüşleridir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar