Dolar ve enflasyonla ilgili korkutan uyarı: Konut ayrıntısı ortaya çıktı!

Dolar ve enflasyonla ilgili korkutan uyarı: Konut ayrıntısı ortaya çıktı!
Dolar ve altının seçim sonrası tekrar yükselişe geçmesi sonrasında vatandaşın tedirginliği sürerken ekonomi gazetecisi Cem Seymen'den kritik bir uyarı geldi. Seymen, enflasyon ve dolarla ilgili korkutan bir tahminde bulundu.

Selahattin Demirel / Günboyu

Seçim sonrasındaki süreç ve Merkez Bankası'nın piyasa tarafından yetersiz bulunan faiz artışı sonrası doların tekrar alevlenmesi Türk Lirası'nı daha da değersizleştirirken yatırımcılar nasıl bir yol izlemeleri gerektiğini merak ediyor.

"DOLAR VE ENFLASYON ARTMAYA DEVAM EDECEK"

Ekonomi gazetecisi Cem Seymen, katıldığı televizyon programında kritik bir uyarıda bulunarak önemli bir tespit yaptı. Seymen, Türkiye'deki enflasyonun daha da artacağını ve dolardaki yükselişin de süreceğini iddia etti.

KONUTTAKİ ARTIŞA DİKKAT ÇEKTİ

Seymen, yatırımcılara öneride bulunmanın etik olmadığını vurgulayarak konut fiyatlarına dikkat çekti. Konuttaki fiyat artışının dolardan daha çok olduğunu belirten Seymen, yatırım yapmak isteyenler için konut sektörünü işaret etti.

KRİPTO PARA YATIRIMI MANTIKLI MI?

Küçük yatırımcı için kripto para yatırımlarının tehlikesine değinen Cem Seymen, bu tür yatırımlara girilmesini tasvip etmezken kripto para yatırımlarındaki tehlikeleri de belirtti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar