Dolar alacaklar dikkat! İslam Memiş'ten tarihi uyarı

Dolar alacaklar dikkat! İslam Memiş'ten tarihi uyarı
Dolar borcu olanları ve dolar almayı düşününleri ilgilendirecek flaş bir açıklama İslam Memiş'ten geldi. Memiş, doların ne zaman düşeceğini çok net açıkladı.

DOLAR ALACAKLAR DİKKAT! İSLAM MEMİŞ'TEN TARİHİ UYARI

Piyasalar uzun zamandır hareketli. Türkiye''de özellikle dolar kuru son dönemlerde yeniden yükselişe geçti ve 19 lira sınırına dayandı. Merkez Bankası''nın faiz artırımı ve Fed''den gelen rekor faiz artışları dolar üzerinde belirleyici oluyor. Peki dolardaki artış sürecek mi? İşte bununla ilgili Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş''ten dolar yatırımcıları ve dolar borcu olanlara çok önemli uyarı geldi ve tarih verdi. 

DOLAR DÜŞECEK Mİ?

Altın ve ekonomi piyasaları uzmanı İslam Memiş, dolar alanları uyardı. Dolar hızla yükselirken, diğer para birimleri dolar karşısında erimeye başladı. Gözler doların düşüp düşmeyeceğine odaklanırken, Memiş, korkutan piyasa değerlendirmesini yaptı. Altın yükselirken dolar o tarihte düşüşe geçiyor.

Son dönemlerde yaptığı piyasa analizleriyle dikkatleri üzerine çeken İslam Memiş, hızla yükselen dolar için ''Düşüş'' uyarısı yaptı. 18,60 seviyelerine dayanan dolar/TL kurunun Ekim sonunda geri vites yapacağını açıkladı.

Ayrıca altın fiyatlarında yükselişin devam edeceğini belirten Memiş, doların ise düşüşe geçeceğini söyledi. Memiş, "Dolarda Ekim sonunda bir düşüş bekliyorum. Bu gerçekleşirse dolar/TL kurunu etkileyecektir."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar