Doktor ile tartışan hasta ve yakını, hastane duvarına astıkları pankartla özür diledi

Doktor ile tartışan hasta ve yakını, hastane duvarına astıkları pankartla özür diledi
Muş'un Hasköy ilçesinde yaşanan olayda doktor ile tartışan bir hasta ile yakını, daha sonra bölgeye tekrar gelerek Toplum Sağlığı Merkezi'nin duvarına "özür" pankartı astı.

Doktor ile tartışmışlardı: Hastane duvarına astıkları pankart şaşırttı

Muş'un Hasköy ilçesindeki Toplum Sağlığı Merkezi’nde 21 Aralık gününde yaşanan olayda 41 yaşındaki aile hekimi Koray Topçu ile hasta ve yakınları arasında bir tartışma yaşandı. Muayene esnasında yaşanan tartışma sonrası hasta ile yakını bölgeden ayrıldı ve daha sonra gelip bir pankart astı. Hasta ile yakınları astıkları pankartla tartıştıkları Dr. Topçu'dan özür diledi.

SAYGISIZLIK ETTİK, ÖZÜR DİLERİZ


Hasta ve yakınının merkezin bahçe duvarında bulunan demir parmaklıklara astıkları pankartta 'Dr. Koray Topçu’ya saygısızlık ettik! Özür dileriz. M.A.K' yazdığı görüldü.


Dr. Topçu'nun 13 senedir Muş’ta görev yaptığını belirtilirken, Topçu “İzmirli olmama rağmen, çok uzun zamandır burada görev yapıyorum. Halkı ile aramız iyi. Ama arada bir böyle münferit olaylar yaşanabiliyor." şeklinde konuştu.

doktor33.webp

"Geçen hafta muayene sırasında bir hasta ve onun yakınıyla ufak çaplı bir tartışma yaşandı. Fakat ertesi gün bu kişiler yaptıklarından dolayı pişman olarak, gelip benden özür diledi." diyen doktor, "Sonrasında bir özür pankartı hazırlayarak, aile sağlığı merkezinin bahçe duvarındaki demir parmaklıklara asmışlar. Sabah gelirken gördüğüm pankarttaki yazı çok hoşuma gitti" dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar